Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamil ahmet rakibinin nerdeyse ayagını kırıyomuş,kameni rakibine dirsek atmış....ama feghouli :/

Nöbetin bu hali beni üzdü. Hayırlı geceler sağlıcakla kalın:gsbayrak:

Dany'yi özledim ya.

_13.2.jpg

çok iddialı değilim bu söylediğim de ama bartra kötü stoper bence. Geriden oyun kurması öneml özellik ama onun dışında denayerden hallice bir hali vardı takip ettiğim müsabakalarda. Ama yinede burada fark yaratır. Diğer oyuncuyu da müzmin sakat diye bırakıyorlar herhald.

Barcelona da yapamamasini gectim Dortmund da da yapamamasi hic sasirtici degil.

O seviyeler icin gercekten kötü bir stoper. Mesela Ömer de cok iyi bir stoper degil ama o bile son haftalarda bayagi iyi Dortmund da. Bartra geldiginden beri hic güven vermedi.

Ben bize gelmesini istemem acikcasi. Maliyetinin karsiligini alabilecegimiz bir adam olmaz büyük ihtimal. Bizim ligde sert stoperler is görüyor.

Aşkın ateş :

Bernard, remy ve tavares ilgi alanımızda değiler.

Emre mor ve Cengiz ünder için kiralık teklifi sunulmuş. Emre mor zorlanıyor ama kulüp bırakmak istemiyor şu an.

Sol bek transferi kayserispor maçına kadar bitecek ama basına düşen bir isim değil.

Emre akbaba yokladık ama fiyatı çok.

Forvet transferi düşünülüyor.

Aşkın ateş :

Bernard, remy ve tavares ilgi alanımızda değiler.

Emre mor ve Cengiz ünder için kiralık teklifi sunulmuş. Emre mor zorlanıyor ama kulüp bırakmak istemiyor şu an.

Sol bek transferi kayserispor maçına kadar bitecek ama basına düşen bir isim değil.

Emre akbaba yokladık ama fiyatı çok.

Forvet transferi düşünülüyor.

Ağır kolpa bu ya.

1 haftadır tavaresi alamadılar

Duyumcuların hepsi birbirinden kolpacı fakat Aşkın Ateş içlerinde ne iyisi. Bakalım Kayseri maçına kadar açıklanacak mı sol bek.

Rumours that Breel Embolo could be on the move to Galatasaray, £3m bid expected. (Liverpool Echo)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt