Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni henüz transfer yapılamaması endişelendirmiyor. Bu zorlama transferler ekonomimizi çökertti. Doğru zamanla doğru isimle anlaşmak çok daha önemli. Oynadığımız lig ve karşımızdaki futbolcular öyle aman aman adamlar değil. Sol bek konusundaki sıkıntıyı iyi bir takım oyunuyla çözeriz. Zaten eldeki Linnes'den iyi ligde fazlaca sol bek de yok. Clichy, Adriano... bir üçüncüsü için zorlanırım.

Beni korkutan Fatih Terim'in Selçuk ve Hakan Balta aşkı.

Hakan Balta'nın oynayacağı iki mevki var. Tabi defansif orta saha oynatan hıyarları da gördük de kastım bu değil. Yatkın olduğu iki mevkiden bahsediyorum. Hepsinde de son tercih olur. Stoperde bana göre Maicon, Serdar, Denayer, Fernando, Donk ve Ahmet'ten sonra geliyor adı. Sol bekte de Linnes, Denayer ve Latovlevici'in kendisinden iyi oynayacağına eminim. Rodrigues, Ahmet Çalık ve Yasin de muhtemelen daha iyi performans gösterir.

Selçuk İnan'a gelirsek.... orta sahada önünde Fernando, Ndiaye, Tolga ve Donk var. 8 numarada Belhanda'yı Selçuk'a, 6 numarada da Denayer'i Selçuk'a tercih ederim.

İşte bu iki oyuncuda ısrar bize ligi kaybettirebilir.

Ligin ilk yarısında Tudor saçma sapan bir taktik değişikliği yapmasa o 8 puan fark asla kapanmazdı. En fazla 5'e düşerdi. Bu takım lig standartlarının çok üzerinde. Doğru taktik, doğru oyun bizi güle oynaya şampiyon yapar. Yeter ki şu yerli seviciliği illeti tekrar ortaya çıkmasın. Hakan Balta, Selçuk.... Bunlar miadlarını doldurmuş Survivor zamanı gelmiş futbolcularımız. Gerçi Survivor'a bu kadar hantal 2 ismi alırlar mı onu da bilmiyorum. Neticede Hakan'dan hızlı koşan ağaç gördüm ben adada...

Dransfer mransfer yok Latodan Reira çıkartsın bari hoca

Valla Blind 'i hiç sevmem ama şu yoklukta gelsin yoksa Latovlevici 'yle yola devam edicez ...

England_240-animated-flag-gifs.gif

Blind'i istemiyorsunuz da adamlar zaten satmaz, Şampiyonlar Liginde 6 maçta oynamış, oyundan dahi çıkmamış. Lig de niyeyse pek oynamamış.

Evra ya okeyiz artık. Kıvama geldik.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca remy neden istemiyor acaba ? sakat desen degil adam takır takır oynuyor,kavgacı filanmı acaba

Valla Donk-Hakan-Ahmet kim oynarsa oynasın da Denayer artık daha fazla stoper oynamasın reis yeter ...
denayer ne zaman stoperde oynasa tedirgin oluyoruz. cocukta bir kere stoper fizigi hic yok. serdar aziz SIK SIK sakatlanan bir oyuncu olmasina ragmen hava toplarini falan alabiliyor, bir yerde sert oyuncu yani öyle görünmese de. denayer'de hicbirsey yok. son anda alternatif olsun diye alindi, bende belki gelismistir diye sevinmistim ama bek alternatifi olmaktan cikamadi, beni de hayal kirikligina ugratti. daha fazla zorlamanin anlami yok bence.

rakip forvetlere sorsak galatasaray stoperleri kim olsun diye, denayer-hakan balta ikilisi birinci gelir. sonra koray ve ahmet gelir. bak sana okadar oyuncu saydim ama sunlarin hicbirinde galatasaray stoperi olacak sertlik yok. donk'u madem okadar övdüler en azindan bir görelim adami ciddi bir macta. en azindan 3-5 hava topu alir digerlerine göre.

latovlevici zaten rezil durumda,tek gözüyle carole bile daha iyi oynuyordu. selcuk da oynarsa orta saha hic direncli olmaz, selcuk artik bitmis. bu balta-selcuk sevdasindan vazgecmesi lazim hocanin. artik avrupa baska bir seviye, biz hala baltalardan falan medet umuyoruz.

Umarım doğrudur, sol bekten sonra en önemli eksiğimiz forvet.
Kanatlarda sinan , yasin , rodrigez , feghuli hatta belhanda bile var ama forvette sadece gomis . Ereni futbolcudan bile saymıyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Remy gündemde yok galiba Ömer Niyazi fena olmazdı

denayer ne zaman stoperde oynasa tedirgin oluyoruz. cocukta bir kere stoper fizigi hic yok. serdar aziz SIK SIK sakatlanan bir oyuncu olmasina ragmen hava toplarini falan alabiliyor, bir yerde sert oyuncu yani öyle görünmese de. denayer'de hicbirsey yok. son anda alternatif olsun diye alindi, bende belki gelismistir diye sevinmistim ama bek alternatifi olmaktan cikamadi, beni de hayal kirikligina ugratti. daha fazla zorlamanin anlami yok bence.

rakip forvetlere sorsak galatasaray stoperleri kim olsun diye, denayer-hakan balta ikilisi birinci gelir. sonra koray ve ahmet gelir. bak sana okadar oyuncu saydim ama sunlarin hicbirinde galatasaray stoperi olacak sertlik yok. donk'u madem okadar övdüler en azindan bir görelim adami ciddi bir macta. en azindan 3-5 hava topu alir digerlerine göre.

latovlevici zaten rezil durumda,tek gözüyle carole bile daha iyi oynuyordu. selcuk da oynarsa orta saha hic direncli olmaz, selcuk artik bitmis. bu balta-selcuk sevdasindan vazgecmesi lazim hocanin. artik avrupa baska bir seviye, biz hala baltalardan falan medet umuyoruz.

Koray-Hakan-Denayer üçlüsünün sözleşmesi bitiyor sene sonunda yapmamız gereken üçüyle de yollarımızı ayırıp sözleşmesi biten Khacheridi 'yle sözleşme imzalamak

Khacheridi Maicon'un , Ahmet'de Serdar'ın yedeği olur ki Khacheridi-Ahmet ikili bence Koray-Hakan-Denayer'in filan önünde

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ali naciye göre sol bekten sonra kesin bir forvet istemiş Hoca. Umarım 2 iyi transfer yaparız

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnşallah doğrudur çünki bu iş öyle Eren'le filan olmaz ...

Kanatlarda sinan , yasin , rodrigez , feghuli hatta belhanda bile var ama forvette sadece gomis . Eren malını futbolcu bile saymıyorum

Aynen Eren'i ben de saymıyorum, hatta ben olsam şu an için Gomis'in ilk alternatifini Sinan yaparım.

Aynen Eren'i ben de saymıyorum, hatta ben olsam şu an için Gomis'in ilk alternatifini Sinan yaparım.
Eren kasımpaşa'da fiziği iyiydi diye kazmaligi bu kadar göze batmıyordu. Bizde oynamayı bırakınca fizik olarak da rezil oldu ve yeteneksizligi göze battı. Geldiğinde sevinenlere saygım vardı ama ben böyle olacağını tahmin etmiştim . Sinan forvette yedek olarak iş görür ama koca takımın yıllardır tek forvetle ite kaka gitmesi kabul edilemez . Bekleri zaten katmıyorum o artık kulüp geleneğimiz

Koray-Hakan-Denayer üçlüsünün sözleşmesi bitiyor sene sonunda yapmamız gereken üçüyle de yollarımızı ayırıp sözleşmesi biten Khacheridi 'yle sözleşme imzalamak

Khacheridi Maicon'un , Ahmet'de Serdar'ın yedeği olur ki Khacheridi-Ahmet ikili bence Koray-Hakan-Denayer'in filan önünde

Maicon-Marcano-Serdar-Kaan dörtlüsü ile stoper hattini olusturmak lazim. Iki yeni arkadasin da bonservisi elinde.

Sag bekte Mariano ve Linnes yeterli.

Sol bek iki tane gerekli. Biri yerli olmak zorunda.

Defansta yine epey vasat topcu birikti bu arada. Ahmet, Denayer, Koray, Hakan, Latovlevici,Tarik, Donk,Carole ve Cavanda gibi adamlarla ugrasiyoruz hala. Ben bu Ahmet'ten de umudu kesmeye basladim yavastan. Su 9 oyuncuyu toplasan 2 adam eder etmez.

Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesi bitiyor Fatih hoca bir çılgınlık yapar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt