Hüseyin Şahin
Cezalı
- 26 Temmuz 2017
- 1.184
- 0
- 336
Van persie volume 2 olur.Üzülecek bir şey yok.Araptan hayır gelmez.bkz(belhanda,feghouli)
30 milyon euro ya aldı leicester oynayan adamı niye versinki?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fegh benim açımdan süpriz olmaz. Çünkü zaten kalitesi, yapabildikleri, daha önce yaptıkları belli. Dar alanda çalım atabilen kanat oyuncuları her zaman kıymetlidir. Zaman zaman tıpkı bir GF gibi defans arkasına sarkabilmesi de ayrı bir artı. Fegh'in yeteneği tartışmaya kapalıdır.Feghu ve Belhanda çok fena kapak takacak diye düşünüyorum ikinci yarı
Yıllığı 2M'a gelecek, 37 yaşındaki adama 6 aylığına niye 1M veriyoruz yav. 500K teklif etsen yok mu diyecek. Ha yok diyorsa da kendi bilir. Yallah katara.Tavares’e 2.5 mil, menajer ucreti ve maas gomecegime (ki bonservisinin sadece yuzde ellisi kulubununmus) Evra’ya 6 ayligina 1 mil veririm
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yıllığı 2M'a gelecek, 37 yaşındaki adama 6 aylığına niye 1M veriyoruz yav. 500K teklif etsen yok mu diyecek. Ha yok diyorsa da kendi bilir. Yallah katara.
Brezilyalı olmalıYani Jr. Tavares denen herifi Lato’dan iyi yapan ne? Evra’nin mesela Lato’dan iyi olacagi garanti bence.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tercüme:J. Tavares : ""Teklifler olduğu doğru ama ben şu anda Sao Paulo'nun futbolcusuyum ve bu takımın başarısı için mücadele ediyorum."
Mesele Lato'dan iyi olması değil kriter olarak. İlla Tavares de alınsın demiyorum çünkü hiç izlemedim adamı, hiçbir bilgim yok.Yani Jr. Tavares denen herifi Lato’dan iyi yapan ne? Evra’nin mesela Lato’dan iyi olacagi garanti bence.
Yani Jr. Tavares denen herifi Lato’dan iyi yapan ne? Evra’nin mesela Lato’dan iyi olacagi garanti bence.