Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidisle muhtemelen transfer doneminin son gunlerinde forvete bir firsat transferi olur okadar

22 Aralık 2017

Fatih Terim: ''Sol bekimiz yok''

futbol arena'ya göre yeni sol bekimiz uğur çiftçi yabancı hakkımızı hücüma kullanalım o zaman

@futbolarena

ÖZEL - Galatasaray, Uğur Çiftçi ve Gençlerbirliği ile transferde her konuda anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın Uğur Çiftçi transferini en geç hafta başına kadar açıklaması bekleniyor.

saka herhalde?

@ertansuzgun

İSTİHBARAT: Galatasaray, Fatih Terim'in beğendiği ve alınmasını istediği Gençlerbirliği'nin başarılı sol beki Uğur Çiftçi transferinde mutlu sona yaklaştı. Son bir aksilik olmazsa Uğur, Galatasaray forması giyecek. Hayırlı olsun! Akşam her yerde okursunuz

kapat kapat, transfer nobetini kapatin, dagilalim

inş yalandır uğur çiftçi ne lan hiç almayın sol bek linnes oynasın daha iyi

Bakın size yemin ediyorum Latovlevici 10 kat iyi Uğur Çiftçi denen şahıstan. Terim'in transferlerini bu yüzden sevmiyorum işte.

Tudor'un farkı buydu.

Çiftçi doğruysa Yiğit Gökoğlan vol2. Ah Fatih hoca ah.. Şu transfer işlerini bilsen şimdi en elit takımlarda çalışıyordun.

utanç verici bir hamle..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya dalga mı geçiyorsun? İlla yerli biri alacaksan Atila Turan'ı falan al. Ayrıca 2.bir sol bek almazlar bu dönem. Bu adamı ben çok izledim, bu seviyenin çok ama çok altında.

Önce düzgün konuşmayı öğren daha da alıntı yapma benden, senle mi uğraşacam.

S.A.

Belhanda ya talip var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt