Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakalim ugur ciftci nasil övülecek

Basak'in bile 5 forveti oldu, biz ise hala forvet bulamadik, Adebayor, Mevlut, Batdal, Napoleoni, Bajic, bizde hala 1, Eren'i saymiyorum

Bir de ustune Ugur Ciftci ha, umarim dogru degildir, bonservisi kesin 2-3 milyondur, Ahmet Calik'i aldik da ne oldu? Ne zaman yaptigimiz hatalardan ders alacagiz? Yani bizim scout ekibi 2-3 milyona dunyada sol bek bulamamis mi? Ugur Ciftci'nin Lato'dan ne farki var.

Piyasada rahat kiralayabilecegin okadar iyi oyuncu var, bizimkilerden harbi bir bok olmaz, yazin transfer doneminde de anca parayi basip aldilar, transfer basarisi 0. Biraz fiko'yu ornek alsinlar.

Neyse.

en elitten kastım Juve,ManU,ManC,Barça vs. işte. Kabul edelim biz o seviyede değiliz. Yanlış mı yani?

Farkındayım neyden bahsettiğinin ama sende farkındaysan bahsettiğin takımlarda transfer için zaten ciddi oluşumlar var tek başına hocaya kalan bir şey değil bunlar. O yüzden saçma buldum

@evrengoz

Sol bek transferi için yeni bir gelişme var. Birazdan telefon bağlantısı...

sadece bunun yüzünden dursunun sg mesi lazim. Ilk 11lik sol bek varda, yedegini aliyoruz

Ya illa her kis transfer döneminde bu takima yeni bir gereksiz cöpü kazandirmak zorunda miyiz?

Ugur Ciftci nedir yahu.

Ugur transferi olumlu gidiyormus, henuz bitmis degil (Evren Goz)

bi de ümit özatın oyuncumun aklını çeldiler diye ağlamasını izleyecez (ki hakkımız görüşmek)

eski gençlerli latoyu çıktığı yere yollayalım bari

Sol bek almadan devre arasını kapatmış olduk böylece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya para yoksa hiç almayın abi. Lato,Linnes,Balta ile götürürdük sezonu.

Balta > Çiftçi

Asamoah sene sonuna kaldı da Uğur nedir ya.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes oynasin iste yav. Garibanin pabucu hemen dama atildi.

Linnes Lato dan da Ugur dan da Balta dan da iyidir. Sezon sonuna kadar Linnes oynasin iste.

Olcan
Hakan Balta
Carole
Linnes
Latovlevici
Ugur Ciftci

Hepsi de ust duzey be.

Ben Asamoah'ın sene sonunda da geleceğine inanmıyorum.

O kadar belliydi ki Uğur Çiftçi olacağı. Dha transfer başladığında söylemiştim. Artarak devam eder bu tür transferler. Galatasaray'da yazın yapılan temizlik yavaş yavaş geri saracak zaman içerisinde. Yarın Fatih Hoca bırakıp gittiğinde başka hiçbir hocaya rahat çalışma fırsatı vermeyecek bir kadro oluşacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt