Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca tamam iyisin hoşsun ama olur da Uğur gibi bir malı sol bek diye oynatirsan ya da alındığı için hakan bek oynarsa kusura bakma saçmalarsın. Ahmet çalık da gelirken herkes bir bok olmayacağını biliyordu ve de yedek kulübesinin daimi oldu adam . Inşallah lato gideceği için yedek olarak alınıyordur yoksa yandık ki ne yandık. Hakan oynasın kabulum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda için o kadar dalga geçtik böyle çöküş mü olur barça-başakşehir diye. Allah alın size düşüş diye Asamoah-Uğur Çiftçi cezasını veriyor heralde başka açıklama bulamıyorum ben bu duruma..

Uğur Çiftçi, Latovlevici Gençlerbirliği'nde oynarken onu kesmişti. Bakalım burada kesebilecek mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evren Göz: Uğur Çiftçi ile görüşmeler hızlandı. Bonservisi 750 Bin Euro. İmza atılmadı ama ilerleme var.

Evren Göz: Fatih Terim, Aziz Behich'i istedi. 5 Milyon Euro istenince olmadı.

Evren Göz: Uğur Çiftçi için görüşmeler hızlandı ama yine söylüyorum bitmiş bir şey yok.

Evren Göz: Galatasaray'ın istediği bazı sol bekler var ama alma ihtimali gün geçtikçe azalıyor.

Şenol Güneş sezon başı Burak ile Volkan Şen'i istemişti taraftar ve Fiko veto etmişti.

Bizde de böyle olmalı, yeter.

Ugur Ciftci, Aziz Behich, Fatih hocam sen transfer yapma, valla yapma, birak transferleri scout ekibi ve cenk ergun yapsin.

Ulan adam 20-21 yasinda olsa belki kendini gelistirebilir derim anlarim da b bu adam 25 yasina kadar bi bok yapamamis. ne gordunuz bu lavukta

Evraya burun kıvıranlar, behichi rezil bulanlar için baya yıkım bir haber olsa gerek

Ben Asamoah'ın sene sonunda da geleceğine inanmıyorum.

Aynen ben de zerre inanmiyorum. Yazin da inanmiyordum simdi de.

Herif istekli falan diyorlar da bence tek derdi ya Juventus dan yeni kontrat koparmak ya da bizi kullanip daha iyi bir teklife imza atmak.

Bu transferin yabancı sınırı ile alakası yok, Carrasso'yu şutlamak kadroda tutmaktan daha kolay.

Evra ne oldu? En azından yarım devre oynayabilir yaşına rağmen. Uğur’u alacağımıza Linnes ve Balta idare etsin orada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Terim her şeyin iyisini bilir kafası da ne boş bir kafa yahu. En az 20 tane fiyasko transferini sayarım burada.

Biz de seviyoruz ama ilah yapmıyoruz. Transferler konusunda dibine kadar yetersiz işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt