Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam sağ ayaklı Linnes oynasın, lanet gelsin sol beke.

Bu mal gelecek 4-5 senelik kontrat yapacak ve sonra beğenmeyip göndermek istediğimizde kimse bizim verdiğimiz maaşı vermediği için kalıp paranın üzerine yatacak. Bunu görmek için uzman olmaya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan , Lato, Linnes, hepsi les simdide ugur öylemi? bunlardan farki ne? eger bir tane yerli sol bek tutmak istiyorsan kadronda ozaman scout ekibine söyleyin bir sahmet bulsunlar bir tane genc yentekli bir oyuncu, cünkü takimdaki sol bek leveli zaten yerde sürünüyor undan kötüsü zaten pek olamaz

Uğur Çiftçiyi alırlarsa ciddi fikir ayrımları ortaya çıkar hiç bi kapasitesi olmayan bir adam bir tık ileri gidemez Tavares asamoah derken çiftçi ne ya

ugur ciftci bu ligin en kötü sol bek oyuncusudur, eminim buna.

Son senelerde kisin aldigimiz cöpler:

Ahmet Calik, Ryan Donk, Hajrovic, Salih Dursun, Yigit Gökoglan, Umut G, Ontivero, Veysel Sari vs

Garry de gecen sezon cöp konumundaydi, daha dogrusu gereksiz bir transferdi o dönem icin bize baska mevkiler icin adam gerekiyorken gittik Bruma ve Yasin varken 3.sol kanat oyuncusu aldik.

Takimi soydunuz sogana cevirdiniz

maxresdefault.jpg

O kadar belliydi ki Uğur Çiftçi olacağı. Dha transfer başladığında söylemiştim. Artarak devam eder bu tür transferler. Galatasaray'da yazın yapılan temizlik yavaş yavaş geri saracak zaman içerisinde. Yarın Fatih Hoca bırakıp gittiğinde başka hiçbir hocaya rahat çalışma fırsatı vermeyecek bir kadro oluşacak.
Hakan Balta da futbolu bırakmış geri niye alıyoruz tarık çamdalı bile denedik sanki bişey olacakmış gibi donk hala çöp bana göre

Neyse sene sonunda göndermek için kırk takla atarız bunun için de..

“Oyuncu sıcak bakıyor” cümlesi beni baya geriyor. Hayatının nimeti ben yerimden memnunum diyeceği yok heralde. Biri de çıkıp dese ya gelme oğlum buralar sana göre değil diye

Şimdi değilse ne zaman???

y0PM7a.png

@evrengoz

Galatasaray, Gençlerbirliği ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uğur Çiftçi için masaya oturdu. Konuşulan fiyat 500-750 bin Euro aralığında. Oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Görüşmeler olumlu ilerliyor.

yerli oyuncu gerekiyorsa Kayseri'den Atila Turan var onu alın. En azından Fransa'da yetişmiş,pozisyon almayı,orta açmayı,şut çekmeyi falan biliyor.

Alt yapida Ugur Ciftci'den daha iyi bir sol bek cikmiyorsa alt yapiyi kapatin

zamanında Telles'e küfür ediyorduk,gidince bayram ediyorduk (ben etmiyordum tabi ama geneli böyleydi) Allah da belamızı verdi. Başka denecek söz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt