Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur’un Twitter’ına yüklenin. Bu transferi anca taraftar bozar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi değilse ne zaman???

y0PM7a.png
hicbirini bilmem ama ugurdan kötü olma ihtimalleri yok

@nevzatdindar

Galatasaray’dan Uğur Çiftçi’ye yapılmış bir teklif yok.. kişisel yorum: futbolcu gelmek istiyor evet ama bonservissiz veya takasla bu mümkün olabilir.. kulübe için alternatif olabilir..

hakan balta'nın sağ ayağı > uğur çiftçi

Newcastle United, Ndiaye için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Rafael Benitez, Ndiaye'nin takıma katılmasını çok istiyor. (Daily Mail)

Newcastle United, Ndiaye için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Rafael Benitez, Ndiaye'nin takıma katılmasını çok istiyor. (Daily Mail)
şu anda çok saçma olur bence daha yeni gelen bi adamı niye satıyoruz o da ayrı dert fellainiyi hiç istemiyorum tank gibi ağır

Tavaresi beğenmeyip , Uğur çiftçi ye nasıl okey dedin be Fatih Hocam ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu anda çok saçma olur bence daha yeni gelen bi adamı niye satıyoruz o da ayrı dert fellainiyi hiç istemiyorum tank gibi ağır

Adam gibi yonetim olsa ndiaye'yi satip yerine daha iyi birini alabilir ama bu mallar panik yapar beceremez. Bence de satilmasin.

Kayyum mu geliyor, Çinli mi Katarlı mı kim alacaksa ne olacaksa olsun artık. Lig sonuncusundan sol bek almak nedir?

Uğur Çiftçi, bu sezon Gençlerbirliği ile 15 lig maçına ilk 11'de çıktı. 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Ortalama 88 dakika sahada kalan futbolcu maç başına %58 isabetli pas attı (16.5). Sürdüğü topların %67'sini olumlu kullandı. Girdiği mücadelelerde maç başına 3 top kazandı(%39). https://twitter.com/RedReport_/status/953964515615440898/photo/1

en büyük çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt