Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu Ugur denen mali Milli Takima cagirmismiydi hic?

evra'ya tamamım artık, gelebilir. gerekirse 50 yaşında olsun, uğurdan iyidir

ft davala şaş tafo.. şu ekibin portföyünde çiftçi kekosundan daha iyi bir topçu yoksa bıraksınlar bu isi..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 tane bekin de yabancı olması gereksiz yere kontenjan israfından başka bir şey değil. Bir tane yerli bek lazımdı zaten, gelsin Uğur.

BaşakşehirClichy
BursasporAziz Behich
BesiktasAdriano
GöztepeTraore
TrabzonsporMass
AntaltasporSakıp
AlanyaNSakala
SivassporZiya
FenerbahçeHasan Ali
GalatasarayUğur Çiftçi

allah korusun

Yalniz söyle birsey var, Anadolu dan aldigimiz adamlarin cogu kendi takiminda en iyi oyunculardan biriydi ya da en kilit adamlardan biriydi.

Bize gelince buna ragmen bile bizim seviyemizden cok uzaklardi. Simdi bu Ugur daha kendi takiminda bile en iyi veya en kilit oyunculardan biri degilken bu adamdan bizim takim icin medet ummak neyin kafasidir yahu.

Yerli yedek aliniyor diyip kendinizi kandirmayin. Yedek Hakan Balta iste.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

4 tane bekin de yabancı olması gereksiz yere kontenjan israfından başka bir şey değil. Bir tane yerli bek lazımdı zaten, gelsin Uğur.
Madem alternatif istiyorsun sol beke, alt yapıdan 18-19 yaşında birine şans verirsin. Uğur denilen anadolu çomarına bonservis + 4 yıllık anlaşma domalmamıza gerek yok.

Kaldı ki, as sol bekimiz yokken alternatif bakmak da ayrı gerizekalılık.

Şu transferin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Eğer altyapıda bu heriften iyi bi tane sol bek çıkmıyorsa şu lağlet altyapıyı kapatsınlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ulan ne güzel çayımı demlemişim, kuruyemişim yanımda, yeni bölüm gelmiş diziden, keyfim yerinde diyorum. Bir giriyorum Uğur Çiftçi. E ABV artık.

ben bu adami dikkat ederek izledim adı bizle geçmeye basladigindan sonra 6-7 kere dikkat etmişimdir.
felaket ya. ciddi anlamda kötü

@ertansuzgun

"Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yle alakası yok" yazan arkadaşlar dünkü telefon trafiğini öğrensin. Kim kimle kimlerle telefonda konuşmuş ne konuşmuş bir araştırsın.

@ertansuzgun

Galatasaray'ın listesinde alternatif sol bek olarak iki yerli oyuncu vardı. Uğur Çiftçi ve Sakıb Aytaç. İki oyuncu da takımlarında oynuyor ve sözleşmeleri sezon sonu bitiyor! Maliyetleri de çok düşük. Şuan Uğur transferinde sona gelindi.

@ertansuzgun

"Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yle alakası yok" yazan arkadaşlar dünkü telefon trafiğini öğrensin. Kim kimle kimlerle telefonda konuşmuş ne konuşmuş bir araştırsın.

@ertansuzgun

Galatasaray'ın listesinde alternatif sol bek olarak iki yerli oyuncu vardı. Uğur Çiftçi ve Sakıb Aytaç. İki oyuncu da takımlarında oynuyor ve sözleşmeleri sezon sonu bitiyor! Maliyetleri de çok düşük. Şuan Uğur transferinde sona gelindi.
telefon mu dinliyorsun ulan

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem alternatif istiyorsun sol beke, alt yapıdan 18-19 yaşında birine şans verirsin. Uğur denilen anadolu çomarına bonservis + 4 yıllık anlaşma domalmamıza gerek yok.

Kaldı ki, as sol bekimiz yokken alternatif bakmak da ayrı gerizekalılık.

Şu transferin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Eğer altyapıda bu heriften iyi bi tane sol bek çıkmıyorsa şu lağlet altyapıyı kapatsınlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ulan ne güzel çayımı demlemişim, kuruyemişim yanımda, yeni bölüm gelmiş diziden, keyfim yerinde diyorum. Bir giriyorum Uğur Çiftçi. E ABV artık.

Altyapıdaki oyuncuların hemen hemen hepsi çöp, en iyisi bile kıytırık kupa maçında sırıtıyor.
Latoblebici'nin gideceğini düşünürsek iki sol bek lazım as sol bek bakılmadigini nereden biliyorsun?

Ne Uğur'u kendinize gelin arkadaşım, sol bek almayın daha iyi.

@ertansuzgun

@ertansuzgun

Ya bu nasıl bi gerizekalılıktır. Alternatif için senin önce as sol bekin olması gerekmez mi? Hadi diyelim illa yerli alternatif istiyorsun, altyapıdaki gençler ne güne duruyor? Ulan zaten Linnes hem sol beki hem sağ beki yedekliyordu. Linnes'den iyi alternatif mi bulacaksınız? Çıldıracağım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt