Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk oranları güncellendi:

2.60 - Galatasaray
3.25 - Fenerbahçe
3.75 - Başakşehir
4.00 - Beşiktaş
35.00 - Göztepe
35.00 - Trabzonspor
35.00 - Kayserispor
300 - Bursaspor

@aykutince76

Uğur Çiftçi haberi gerçek dışı...
Izlemeden inanmayın...

OzV8vbHf_400x400.jpg

Uğur vs alınacağına altyapıdan bir arkadaşımız oynasın ama ben hala son gün Evra'nın alınacağını düşünüyorum.

Futbol da genel bir sol bek kıtlığı var. Ben olsam Telles’i satmazdım bu sebeple.

Orta Saha ve forvet oyuncuları çok çıkıyor ama bekler çok zor dolar. 35 yaşında Alves hala kapışılıyor. Az kalsın City yapıyordu ki PSG ye gitti sonrasında.

35 Milyon falan verilmedikçe bu mevkilerden oyuncu göndermek mantıksız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu Terim'in ne transfer planlamasından, ne oyuncu seçiminden anlamadığını cümle alem biliyor. Ben belki akıllanmıştır dedim de, yok. Yine birkaç tane yerli kazık girecek gibi.

'' Terim'den iyisini mi bileceksiniz siz'' kafasında takılan zatı muhteremlere bir şey sormak istiyorum.

Adama kuş muamelesi yapmayı bırakın. Adam gerçekleri çıkarıp masaya vurmuş. Ha hoşunuza gider gitmez. Bizi ancak FT'in şampiyon yapabileceği gibi, aynı şekilde bizi şampiyonluktan yine sadece FT edebilir.

Saçma sapan işler peşinde koşacağına, şu takıma adam gibi bi sol bek bulsun. Yeterince domaldık Tarıklara, Veysellere, Ahmetlere, Yiğitlere, Sercanlara...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ugur çiftçi için 3-4m avro ödeyecegimize yusuf aceri alalim

en azindan yetenek almis oluruz

Rengo telefon nasıl tavsiye edermisin redmi note 4 ü?
rengdas aman aman bi cihaz degil, klasik standart bir kullanıcı olarak isini görür lakin şarj konusunda sıkıntılar olduğunu da ifade etmeliyim..fiyat/performans olarak ideal bir cihaz olduğunu söylersem yanılmış olmam..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Terim'in ne transfer planlamasından, ne oyuncu seçiminden anlamadığını cümle alem biliyor. Ben belki akıllanmıştır dedim de, yok. Yine birkaç tane yerli kazık girecek gibi.

'' Terim'den iyisini mi bileceksiniz siz len '' kafasında takılan zatı muhteremlere bir şey sormak istiyorum.

Sizin fikriniz, zikriniz yok mu? Yoksa AKAPALILARIN yaptığı gibi ''Tayyip hazretleri her şeyin en iyisini bilir'' kafasında mı takılmaya devam edeceksiniz.

Adama kuş muamelesi yapmayı bırakın. Adam gerçekleri çıkarıp masaya vurmuş. Ha hoşunuza gider gitmez. Bizi ancak FT'in şampiyon yapabileceği gibi, aynı şekilde bizi şampiyonluktan yine sadece FT edebilir.

Saçma sapan işler peşinde koşacağına, şu takıma adam gibi bi sol bek bulsun. Yeterince domaldık Tarıklara, Veysellere, Ahmetlere, Yiğitlere, Sercanlara...

Buna gerek yok bence Onur. Bunu yazmadan da fikrini burada rahatlikla belirtebilirsin.

Üstüme alindigim icin falan da yazmiyorum bunu sakin öyle algilama. Bence sadece gereksiz bir argüman tarzi olmus. Yine de sen bilirsin tabi.

Emrah Başsan isteme , Uğur Çiftçiyi transfer et . Açıklaması zor hareketler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt