Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok saçma olacak ama bizim seçim ne zaman acaba ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parasız olan transfer yapmaz.
Evra ya basta %49 olumsuz %51 olumsuz bakiyordum. Ugur Sakib falan bunlari duyunca 10 bin kere Evra gelsin diyorum.

Transfer yaptıkları yok zaten bonservisi bitme aşamasına gelen cürük yerlileri transferden saymaya gerek yok.

..![]()
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvah Aykut Abim yalanladıysa , transfer gerçekleşecek demektir@aykutince76
Uğur Çiftçi haberi gerçek dışı...
Izlemeden inanmayın...
![]()
rengdas aman aman bi cihaz degil, klasik standart bir kullanıcı olarak isini görür lakin şarj konusunda sıkıntılar olduğunu da ifade etmeliyim..fiyat/performans olarak ideal bir cihaz olduğunu söylersem yanılmış olmam..Rengo telefon nasıl tavsiye edermisin redmi note 4 ü?
Yahu Terim'in ne transfer planlamasından, ne oyuncu seçiminden anlamadığını cümle alem biliyor. Ben belki akıllanmıştır dedim de, yok. Yine birkaç tane yerli kazık girecek gibi.
'' Terim'den iyisini mi bileceksiniz siz len '' kafasında takılan zatı muhteremlere bir şey sormak istiyorum.
Sizin fikriniz, zikriniz yok mu? Yoksa AKAPALILARIN yaptığı gibi ''Tayyip hazretleri her şeyin en iyisini bilir'' kafasında mı takılmaya devam edeceksiniz.
Adama kuş muamelesi yapmayı bırakın. Adam gerçekleri çıkarıp masaya vurmuş. Ha hoşunuza gider gitmez. Bizi ancak FT'in şampiyon yapabileceği gibi, aynı şekilde bizi şampiyonluktan yine sadece FT edebilir.
Saçma sapan işler peşinde koşacağına, şu takıma adam gibi bi sol bek bulsun. Yeterince domaldık Tarıklara, Veysellere, Ahmetlere, Yiğitlere, Sercanlara...