Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna gerek yok bence Onur. Bunu yazmadan da fikrini burada rahatlikla belirtebilirsin.

Üstüme alindigim icin falan da yazmiyorum bunu sakin öyle algilama. Bence sadece gereksiz bir argüman tarzi olmus. Yine de sen bilirsin tabi.
Yok alınmadım abi de, birkaç kişi var iş Terim konusuna gelince en ufak eleştiride millete kuş vs diyor. Ona ayar oluyorum. FT tabii ki canımız kanımız. Seviyoruz, sayıyoruz. Büyük bir GS efsanesidir ama hatalarını elbette söyleyeceğiz burada. Yoksa bu forumun bi amacı kalmaz.

Sen ondan iyisini mi bileceksin mantığı aşırı derecede saçma bir argüman.

Ha belki haber yalandır, orası ayrı konu. Ama FT'nin geçmişteki oyuncu seçimindeki karavana atışlarını akla getirince hiç de olmaz diyemiyorum.

GS Forması giyebilmenin bir zorluğu olmalı . Bucaspordan Umut u al , ilk onbire koy . Olay bu kadar kolay olsa

Büyük baskan haril haril calisiyor. 5.yildizi görmeden GITMEK YOK :hat:

[FONT=&quot]Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan: Aziz Yıldırım, Ali Koç başkanlık adaylığını açıkladıktan sonra kulübe 2000-2500 yeni üye aldı. Doğal olarak bu üyelerin hepsi Aziz Yıldırım'a oy verecek. Aziz Yıldırım seçimi kazanmak için çok çalışıyor.[/FONT]

Ali Koç gelmesin diye çalışıyor büyük başkan. Helal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalniz aslinda büyük bir skandal ama Selim Soydan öyle anlatmis ki sanki cok dogal cok normal bir hareketmis gibi :D

Twitter daki yumurta kafa takipciler gibi Aziz baskan "bot" üyeleri dolduruyor kulübe. Dügmeye bastigi an hepsi aktiflesecek.

Lucas Moura Tottenham a gidiyormus

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ciftci sova haziriz herhalde

giphy.webp

Muslera
Mariano Maicon Serdar Ugur
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Garry
Gomis

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

rengdas aman aman bi cihaz degil, klasik standart bir kullanıcı olarak isini görür lakin şarj konusunda sıkıntılar olduğunu da ifade etmeliyim..fiyat/performans olarak ideal bir cihaz olduğunu söylersem yanılmış olmam..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı derken neyi kastediyorsun tam olarak rengim, şarj fazla gitmiyormu yoksa soket, priz vs hatası mı alıyorsun

Karabük'ü sömürdüler

-Steaua Bükreş, Karabükspor'da forma giyen Valerica Gaman ve Cristian Tanase ile anlaştı.

rengdas aman aman bi cihaz degil, klasik standart bir kullanıcı olarak isini görür lakin şarj konusunda sıkıntılar olduğunu da ifade etmeliyim..fiyat/performans olarak ideal bir cihaz olduğunu söylersem yanılmış olmam..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mi5s alın ekranı çok büyük istemiyorsanız. Büyük ekranlı istiyorsanızda mi note 3 alın

Futbol da genel bir sol bek kıtlığı var. Ben olsam Telles’i satmazdım bu sebeple.

Orta Saha ve forvet oyuncuları çok çıkıyor ama bekler çok zor dolar. 35 yaşında Alves hala kapışılıyor. Az kalsın City yapıyordu ki PSG ye gitti sonrasında.

35 Milyon falan verilmedikçe bu mevkilerden oyuncu göndermek mantıksız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi Avrupa piyasasında en çok talep gören sol beklerden birisi Telles bir sürü büyük klüp ile adı anılıyor ki eminim Porto en az 20-25 milyon gibi bir bedelle satar. Biz bu adamı 18 ay önce 6 milyon bonservise verdik Dursun' un yaptığı bambaşka bir çapsızlık daha

Bu yıl 1 gol 13 asist
Geçen yıl 1 gol 10 asist yapmış adam ...

Ve biz bu Telles 'ten gelen 6 milyon'u Carole-Donk-Cavanda- Sigthórsson-De Jong-Eren gibi heriflere harcadık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt