Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DT1m-VeX4AAJ59v.jpg

yoksa dislike button geri mi gelmeli

Dursun Özbek: "Sözlerimi şöyle sonlandıracağım. 3'e kadar sayacağım ,1-2-3 dedikten sonra hep bir ağızdan 'Cimbom' çekeceğiz. Bina yıkılsın hiç endişe etmeyin. Öyle bir ses çıksın ki buradan Beşiktaş'a, Kadıköy'e, bütün Türkiye'ye selam gönderir gibi gitsin."

:asd22:

Uğur iyi oyuncu. İş yapar. Tavares tavares diye vızıldayanlar kaç kere izlemiş. Ne yapmış bu kadar. Çünkü adam Sao paulo doğumlu Uğur sivas doğumlu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uğur mu iyi oyuncu yaw Tavaresi izlemediyse bile insanlar bu Uğur çöpüne illaki denk gelmişlerdir,Boşuna ırkçılık gibi göstermene gerek yok şahsen ben izledim Latoya rahmet okuruz gelirse hatırlatırım umarım gelmezde.

Son derece doğru ve mantıklı birşey söylüyorum. Turk oldugu için değer verilmiyor. Adamin piyasa değeri 2.75 milyon euro Tavaresin kaç ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Illa Tavares mi gelsin dedik? Ugur gibi bos oyuncu alacagina hic transfer yapma daha iyi. Ahmet Calik geldi de noldu, super ligde yerli oyuncu olarak hic BIR TANE KALITELI bek oyuncusu y-o-k, resmen parayi cope attiyorlar. Ugur Ciftci kim ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt