Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adamlar kaç maç kaybetti de ligde bunu diyebiliyorsun rahatça?Kayseri'nin buralara geleceği daha ilk maçtan belliydi.

Değildi. 1 yıl içinde iki kez silbaştan kadro kurmuş bir kulüp KS. Bu sezon başında kazandiği maçlarda bile son derece kırılgan görüntü vermekteydi. Haftalar ilerledikçe dirençli bir takıma dönüştü. Aslen Kayserili olduğum için takip ediyorum da söylüyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=SVRMjhQ_Yjk antalya baya pozisyona girmiş kayseriye karşı,hatta kayseri bişey oynamamış gibi görünüyo.hamza puan alabilir bejakadan.kayseride sadece badji ve umut oynamamış .

Son düzenleme:
Ugur Ciftci yerine trabzonsporun transfer ettigi Novaki alsaydik keske

Terim transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız diyor Uğur Çiftçi falan hikaye yani geçiniz

tavares'in annesi tutuşmuş yine celta vigo falan diye deli midir nedir

Fatih Terim: Almış olmak için oyuncu almayı düşünmüyorum.

ugur çiftçi konusu kapanmıstır

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

celtada 2 solbek var
novak iyidi be kardesim. adam 3 sezondur gol atip duruyor, ligin en iyi sol beki. ben hayir demezdim hatta bu yaz bile novak gelsin dedim ulan novak...

Yav adamlar kaç maç kaybetti de ligde bunu diyebiliyorsun rahatça?Kayseri'nin buralara geleceği daha ilk maçtan belliydi.

Hayir dedildi adamlar sifirdan yeni takim kurdu. Antalyaspor örnegi de var onlar da ne adamlar aldi ama beklentilerden uzak kaldilar.

Hic de belli degildi ilk haftadan Kayserinin bu denli olacagi. Bayagi sorunlari vardi ligin basinda. Haftalar ilerledikce yerine oturmaya basladi taslar.

Sumudica: Galatasaray'a karşı 1 numaralı kozum Umut Bulut.

Terim seçim sonrası hareketlenebilir gibi bişey dedi muhtemelen görüştüğümüz isimler var ve Dursun seçilirse parayı gömecek

anlamadıgım ayhan konoplyanka için cok ugrasılmıstı dedi,fatih hoca gelmeden 8 miylon avro ayrıldıgı söylentisi vardı konoplyanka için..şimdi ne değişti? para varsa alın kardeşim

Yeter be ne Asamoahmış ismi çıkmıyordu ne güzel bayadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt