- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
İyice düşünmeden cevap vermeyin renktaşlar
Sakıb mı Uğur mu?
Mokoko mu ölüm mü gibi bir şey bu soru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakıb mı Uğur mu?
Sakıb mı Uğur mu?
Soru sorarak gidelim:
Soru 1: Fatih Terim devre arasinda TFF tarafindan düzenlenen seminere cagirildi mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
net sakıb, netttİyice düşünmeden cevap vermeyin renktaşlar
Sakıb mı Uğur mu?
Sucuk sever bir kardesimiz.sakib kim lan bir sey mi kacirdim
Recep YıldırımSucuk sever bir kardesimiz.
Sinan yazmasaydi inanabilirdim,Terim Sinan'i vermek istemiyor heleki takas ile hem de Behich icin mumkun degil benceBursa basını aziz için Galatasaray teklif yaptı yazmış..Yeni haber doğru olma ihtimali çok bence.Hatali bir transfer olur bence.
Bursaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Aziz Behich'e Galatasaray talip oldu.
Bu sezon ligde kaydettiği 5 golle dikkatleri üzerine çeken Türk asıllı Avustralyalı oyuncu Aziz Behich'e takımın başına Fatih Terim'i getiren Galatasaray transfer teklifinde bulundu.
Aziz'e karşılık 1.5 milyon Euro'nun yanı sıra Sinan Gümüş'ü de bonservisiyle vermeyi öneren sarı kırmızılıların teklifi kabul edilmedi. Başkan Ali Ay'ın Aziz için 3 milyon Euro nakit para istediği öğrenilirken, Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Aziz için Bursaspor'un kapısını bir kez daha çalacağı ifade edildi.
Fransız teknik adam Paul Le Guen geçtiğimiz günlerde Aziz'e bazı teklifler olduğunu fakat oyuncusunu ligin ikinci yarısında da takımda görmek istediğini açıklamıştı.
Kaynak: Bursasporum.com
wonderkid ama çok pahalı , evertonr leicester izliyor.7,5m euro teklifi kabul görmedi bize kapıyı 12 den açarlar.sakib kim lan bir sey mi kacirdim
Kandırmayın ulan Galatasaraylıları.3 vakte kadar önemli bir dransfer haberi ile karşınızda olacağım.
İyi forumlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi