Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.853
- 23.412
- 3.723
Kandırmayın ulan Galatasaraylıları.
![]()
sent via GSC
Kandırdım ama bir sor neden kandırdım...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kandırmayın ulan Galatasaraylıları.
![]()
sent via GSC
Galatasaray, İngiltere'de Everton ve Niasse ile masaya oturdu. Cimbom, 1.5 yıllığına kiralayacağı Senegalli yıldıza 4 milyon Euro kiralama bedeli olarak da 2 milyon Euro'luk teklif yapıldı.(Takvim)
Buna inananın aklına ...Galatasaray, İngiltere'de Everton ve Niasse ile masaya oturdu. Cimbom, 1.5 yıllığına kiralayacağı Senegalli yıldıza 4 milyon Euro kiralama bedeli olarak da 2 milyon Euro'luk teklif yapıldı.(Takvim)
Belhanda'yı kitleyebilmiş miyiz bi enayiye reis bi baksana.Evet arkadaşlar geleceğe doğru bir yolculuğa çıkmış bulunuyorum şu an.
![]()
sent via GSC
Stoke City, Ndiaye için Galatasaray’a tam 16 Milyon € önerdi. Yönetim 20 Milyon € istedi.Görüşmeler devam ediyor.(Sabah)
Maalesef bizim gibi gerizekalı kulüp olmadığı için tabi ki zararla elden çıkarıyoruz kendisini.Belhanda'yı kitleyebilmiş miyiz bi enayiye reis bi baksana.
Son 10 dk kapalı savunmaları hava toplarıyla açmak için alıyorlar herhalChelsea Peter Crouchi istiyor. (telegraph)