Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fosil Kunter
Igor Tudors
AYDIN Özbek
Komisyoncu Mehmet Özbek
Terim gelirse kendimi yakarim diyen ückagitci Esref Alacayir
Taraftara atar yapan Alper Narman
Ayi Serdar Eder

gitti

Oktay Mahmuti
Fatih Terim
Mustafa Cengiz
Abdürrahim Albayrak
Burak Elmas
Claudio Taffarel
Eski futbolcularimiz

geldi.

#BurasiGalatasaray

FanatikOnaylanmış hesap @fanatikcomtr 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Benfica’nın Talisca’yı Galatasaray’a teklif ettiğini yazan Portekiz basını, kulübün ummadıkları bir cevapla karşı karşıya kaldığını belirtti. A Bola Gazetesi, sarı-kırmızılıların, Beşiktaş’a saygı duymaları nedeniyle öneriyi görüşmediğini yazdı.

ahbe aslanisca. lanet olsun centilmenlik denen şeye :(

Talisca umrumda degil de herkes serefsiz herkes cakal bir bir etiklik bekciligi yapiyoruz. Melek miyiz biz.

Yonetim degisikligi transferi etkilemez bence.Onemli olan Fatih Terim'in bakisi.Vasat oyuncu alinmasin yeter.

Transfer konusunda aynı düşünüyorum moustapha yapmaz içimizden hallederiz

1f50a.png
Mustafa Cengiz: "Fatih hocanın istekleri çok önemli. Eksiklerimiz varsa, Galatasaray'ın olanakları kapsamında bunlar yerine getirilecektir. Yeniden Galatasaray kendine gelecek, bundan emin olabilirsiniz. Galatasaray'ın var olan ruhunu parlatacağız."

Beyler başkanımızın zlatan sözü vardı galiba

Ben Boş laflar etmem. G.Sarayın 3-4 yerine yedek ve asıl takviye yapması şart. Galatasaray'da her zaman dünya yıldızları oynamalı. Hala Ibraimovic'te ısrar ediyorum. Ibrahimovic Galatasaray'da oynar. Yine ıbrahimovic diyorum. Yine Fatih Hocam'la, Drogba diyorum. Büyümeye yönelik harcamaları asla durdurmayacağız. Dünya yıldızlarını G.Saray'a getireceğim.

Mustafa Cengiz'den Ibrahimovic vaadi!

musfta cengiz bi ara ibrahimoviç düşkünüydü...kalırsa sene sonu aldırabilir

ibrahimocic artik saçmalık olur. gelir sakatlanir birde boşa para gider.. gomis'imiz var zaten ilerisi icin daha genç,atletik bir forvet lazım. yaşı 27-28'i geçmeyen yıldız adaylari lazim bize.

burak elmas cogu zaman premier ligde maç izliyo,ingilterede sürekli.onu göndersinler ahmed musayı falan kiralayacaksak.ilişkileri iyi

Bu arada aklıma gelmişken yazayım. Burda birdaha krakerboy'a yer vermeyin lütfen.
Asamoah ok dedi, patladı.
FT gelmez dedi, patladı.
Şubeyi Can Topsakal yönetmeye devam edecek dedi, patladı.
Dursun seçimi kazanır dedi, patladı.

Veletin teki muhtemelen.

Bu arada aklıma gelmişken yazayım. Burda birdaha krakerboy'a yer vermeyin lütfen.
Asamoah ok dedi, patladı.
FT gelmez dedi, patladı.
Şubeyi Can Topsakal yönetmeye devam edecek dedi, patladı.
Dursun seçimi kazanır dedi, patladı.

Veletin teki muhtemelen.
anlatamiyoruz malesef adam 1 oyuncu hakkında 3 farklı ihtimal veriyor biri tutunca tekrar kral yapiliyor :D

anlatamiyoruz malesef adam 1 oyuncu hakkında 3 farklı ihtimal veriyor biri tutunca tekrar kral yapiliyor :D

hele Terim in olduğu şu dönemde duyumcuyum diye gezinmesi tam komedi en kral muhabirler bile içerden haber alamıyor şuan :asd22:

kariyerli tembel veteranlardan uzak duralim bence. 1-2 sene verim aliriz ondan sonra onca harcanan para gitmis oluyor

çok para harcayacaksak yeteneklere harcayalim yahut fernando gibi henüz 30u geçmeyen kaliteli topçular alalim

ihtiyarlari ala ala kulübü huzur evine çeviriyoruz

Son düzenleme:
evra yı 6 aylığına alıp transferi kapamak lazım. başkan borçlara odaklanacağını söyledi, çok para harcayacağını sanmam. Evra işimizi görür kısa dönem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kiralama yollarina gidilsin yahu para yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt