Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
In
Fatih Terim
Oktay Mahmuti
Abdürrahim Albayrak
Mustafa Cengiz
Claudio Taffarel
Hasan Şaş
Johan Elmander

Out
Dursun Özbek
Erman Kunter
Can Topsakal
Ayhan Akman

Mustafa Cengiz: "Sevgili Fatih hocamızın 2 yıllık sözleşmesi var. Çok iyi bir Galatasaraylı. Biz onu bir evlat değil parçamız olarak görüyoruz. Onu dinleyip eksikleri öğrenerek Galatasaray'ı olması gereken yere el birliğiyle getireceğiz."

Bomboş adamlar geleceğine transfer yapılmasın daha iyi,Uğur Çiftçi gibi hamleler ile ihya olmayız alınacaksa adam akıllı topçu alınsın yoksa kalsın

bu transfer dönemi duyumcumuz olur gibi,yasin çakmak verir duyumları bence.yaza da bu yönetim devam ederse yine duyumlar gelir

bugün mustafa baskanin secilmesine cok üzülmüstür fenerbahceliler.

daha bugün ögle saatlerinde a sporda kel bir fenerli vardi dursun'un kazanacagini düsünüyorum ve dogrusu da bu demisti.

sezon ortasinda baskan mi degistirilir falan demeye getirmisti.

ulen hadsiz biz fenerbahce miyiz ki 20 sene birine bel baglayalim. ne kadar da üzülmüstür simdi.

göztepe galibiyeti bile zehir olmustur o elemana

Tudor hocayı katamadım oraya kendisini destekledim baya üzülmüştüm açıkçası,Terim efsanedir ve gelmesine çok sevinmiştim ama Tudorun sonu böyle olunca üzüldüm onun için katmadım,Mehmet Özbeki unutmuşum
Kötü niyet ile ek yapmadım doğrusu. Giden gitti, belkide hayırlı oldu. Bir maç kaybettik ama belkide daha sağlam bir gelecek kazandık.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün mustafa baskanin secilmesine cok üzülmüstür fenerbahceliler.

daha bugün ögle saatlerinde a sporda kel bir fenerli vardi dursun'un kazanacagini düsünüyorum ve dogrusu da bu demisti.

sezon ortasinda baskan mi degistirilir falan demeye getirmisti.

ulen hadsiz biz fenerbahce miyiz ki 20 sene birine bel baglayalim. ne kadar da üzülmüstür simdi.

göztepe galibiyeti bile zehir olmustur o elemana
sırf ali kocun parası yüzünden basarısız olsalar dahi 10 senede onu tutarlar başta,para =vizyon demek bunlar için

dursun denen hırsız gelseydi düsünsenize dedemin dedesi yasındaki zor ayakta duran özkan olcay 2.baskanımız olacaktı

Kötü niyet ile ek yapmadım doğrusu. Giden gitti, belkide hayırlı oldu. Bir maç kaybettik ama belkide daha sağlam bir gelecek kazandık.

Herşey Malatya maçıyla başladı domino etkisi gibi gerçekten,Tudor bu dişlinin en masum ismiydi bana göre adam içi geçmiş kadroyu toparladı ve çok iyi başlangıç yaptı ama yönetimimizinde etkisiyle zorlu maçlarda hep eziktik Tudor tabiki teknik hatalar yaptı ama herşey onun yükümlülüğünde değildi,Dursun geldiğinden beri ligde derbi kazanamadık benim bildiğim.

Herşey Malatya maçıyla başladı domino etkisi gibi gerçekten,Tudor bu dişlinin en masum ismiydi bana göre adam içi geçmiş kadroyu toparladı ve çok iyi başlangıç yaptı ama yönetimimizinde etkisiyle zorlu maçlarda hep eziktik Tudor tabiki teknik hatalar yaptı ama herşey onun yükümlülüğünde değildi,Dursun geldiğinden beri ligde derbi kazanamadık benim bildiğim.
Tudoru o kadar masum göremiyorum bir türlü ama boşverelim, mazide kaldı artık o konular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt