Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DUAMXjqWsAEx__H.jpg
DUAMX0WX0AACoJh.jpg
DUAMYJCWAAAjh7G.jpg
DUAMYZJW4AA97M0.jpg

herşeyiyle seksi benim takımım,taraftarı ne isterse o oluyor,yeri geliyor real madride 5 5 diye bagırtıyor:heart::heart::heart::heart::heart:sen nasıl arzulanmayasın cimbomum

Mustafa cengiz istifa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter da takip ediyorum da yahu uA’nın herşeyi de kendisine yontmasına ifrit olmaya başladım. Tamam son zamanlarda doğru şekilde bişeyler yapıyorlarda ama biz yaptık biz gönderdik vs demeleride komik.

Şimdi bütün isimler ortaya çıkar gidenler hepsini aciklar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz i tanımam etmem ama adam en azında demogoji yapmıyor, akıcı anlaşılır konuşuyor.
Sırf bunun için bile Dursunun gitmesi iyi oldu diyebilirim. Dursun 70 model siyasetçi gibi bissürü şey söyleyip
hiç birşey söylemeyen demogog biriydi
ve en önemlisi

bu manada, dolayısıyla....= out
inan edin = in :)

Twitter da takip ediyorum da yahu uA’nın herşeyi de kendisine yontmasına ifrit olmaya başladım. Tamam son zamanlarda doğru şekilde bişeyler yapıyorlarda ama biz yaptık biz gönderdik vs demeleride komik.

taraftarın aslı burda ve twitterda ultraslandan ayrı haykıran gercek GSLILAR..ultraslan sadece boş boş konusur,o da son anda

bişey diyecegim.dursun özbek yönetiminin anlastıgı futbolcular varsa gercekten ,seçim sonrasına kaldıysa o futbolcular... anlaşma niye bozulsun k?şartlara baksın yeni yönetim,uygunsa onlar da uzlaşma saglasın

Son düzenleme:
Transferi çok merak ediyorum . İnşallah yeni Başkanımız kaliteli transferlerle yüzümüzü güldürür

Sa arkadaşlar hayırlı nöbetler : -)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ahmed Musa'yı nasıl bilirsiniz?

Beyaz tv'de gördüm,görüntü de yayinladilar

abicim bu işler öyle basit işler değil yaw. Benim bilmediğim bir bilgi birikimi, veya daha önce futbola kazandırdığı genç yetenekler mi var. Varsa ben haksızlık yaptığım için özür dileyeyim.

Oyuncu izlemek çok detaylı 1 iş. 1 kişinin izlemesi de ayrı bir sorun. izleme ekibi diye bir şey var.

Ayrıca Uğur çiftçinin neyi izletiliyor ki.

Gençlerbirliği alt yapısından çıkma, 25 yaşına kadar henüz gözle görülür bir gelişme sağlayamamış, standart bir oyuncu.

garip garip işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt