Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmed musa
sandro ramirez

ikilisinden biri gelsin ya kiralık,niasse dün de gol attı,everton vermeyebilir.

DUDHaT5XcAAV9GA.jpg

Mbia ne ya Ndiayeye alternatif olaraksa rezalet bir tercih olur.

UEFA mali kriterleri geregi kulubun oyuncu satmadan oyuncu alması mumkun gozukmuyor.. Ya kiralık , ucuz oyuncular gelecek, yada oyuncu satacagız. Ndiaye ye 20m€ veren varsa satmamak bu durumda enayilik olur.. Satıp MBia, Ahmet Musa (kiralık) ve 1 sol bek (Tavares) alınabilir.

Bu Cengiz nasıl başkan, öğlen oldu hala transfer yapmamış.

Bir kaç saat daha bekleyeyim yoksa istifaya davet edebiliriz.

Ndiaye'yi satmakta beis görmüyorum uygun fiyata. Her oyuncu doğru zamanda doğru fiyata satılır. Ama Ndiaye'den daha fazla yıllık ücretle 32 yaşında adamı getirmek tam vizyon işi olur. Tebrik ederim düşünenleri. Sonra 10 tane florya satsan ne olacak.

Dursunsuz güne başlamanın keyfi ve huzuru içindeyim sevgili renktaşlarım. Hepinize iyi nöbetler diliyorum 1-2-3 CİMBOMBOM

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mbia elinin üstünde bile Selçuk'tan iyi oynar yalnız, kimseyi almazlarsa iş bu sifatsıza kalır yine. Hocanın da Selçuk'a pek güvendiğini sanmıyorum artık.

UEFA mali kriterleri geregi kulubun oyuncu satmadan oyuncu alması mumkun gozukmuyor.. Ya kiralık , ucuz oyuncular gelecek, yada oyuncu satacagız. Ndiaye ye 20m€ veren varsa satmamak bu durumda enayilik olur.. Satıp MBia, Ahmet Musa (kiralık) ve 1 sol bek (Tavares) alınabilir.

öyle bir durum yok,uefa denetimineyiz ama kısıtlamada degiliz inanmayın su fener medyasına artık

Ndiayeyi satan ve satmak istiyen manyaktır kanteyi kes Ndiayeyi koy daha fazla iş yapar troll değil ciddi diyorum bitmek tükenmek bilmiyen bi enerji var herifte insan azmanı resmen ligin 2.yarısında ft hocamın etkisi ile gol ve asistleride olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt