Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivasspor Kulübü: "Transfer için uzun zamandır görüştüğümüz ve prensipte anlaşmaya vardığımız Brezilyalı forvet oyuncusu Robinho, yarın Sivas´ta olacak. Son görüşmelerin ardından kendisi ile resmi sözleşme imzalanacak."

helal olsun sivasima

Sivasspor Kulübü: "Transfer için uzun zamandır görüştüğümüz ve prensipte anlaşmaya vardığımız Brezilyalı forvet oyuncusu Robinho, yarın Sivas´ta olacak. Son görüşmelerin ardından kendisi ile resmi sözleşme imzalanacak."

helal olsun sivasima
sivaslı mısın

Sivasspor'un yeni transferi Robinho, 2 ay önce İtalya'da 9 yıl hapis cezası almıştı.

2013 yılında Milan'da bir diskoda bir kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla 9 yıl hapis cezası alan Robinho'nun itiraz hakkı bulunduğu için itiraz süreçleri tamamlanana kadar hüküm uygulanmayacak.

Patrice Evra-Ahmed Musa gelsin sezon sonu için Asamoahla protokol yapılsın

Az önce ntvspor'da açıklama yaptı Mustafa Cengiz havaalanında, Kayseri'ye geçiyordu. Dün akşam bir yönetim kurulu üyesiyle birlikte Fatih Terim'i ziyaret edip birlikte yemek yemişler. Futbolcularla tanışıp konuşmuş vs. Medyadaki sallama haberlere itibar etmemek gerek.

Yine basladilar dört yandan vurmaya serefsizler.

Mustafa Cengiz: "Fatih hocamız nezaketen istifa teklifinde bulundu. Tabii böyle bir şey mümkün değil. Fatih Terim ismini ilk ben dile getirdim. Hocamız ile devam edeceğiz." (TRT Spor)

Mustafa Cengiz: "Bugün Galatasaray'ın 5 M $ ödemesi olduğu manipülatif bir haberdir. Galatasaray'ın her gün ödemesi vardır. Gomis'in alacaklarının ödenmediği haberleri de yalan."

burak elmas retwetledi ,trtsporu kale almasam da

Chelsea Roma'dan Dzeko ve Emerson'u transfer etmek uzere, 50m+10m bonus odeyeceklermis.

Alonso, Emerson, Kenedy, Baba Rahman

4 sol bek oldu, Kenedy'i kiralayalim

Ahmet Musa bizim adımıza çok önemli transfer olur gerçekleşirse.

Tam arayacağımız çabuk, aralara koşu yapan forvet oyuncusu profili.

Gomis’i aratmaz ve kesebilir de hatta.

Forvet rotasyonu çok zayıf. Eren kara kara düşündürüyor mesela

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Robin-van-Persie-showt-zijn-Feyenoord-tenue.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt