Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.283
- 7.169
- 2.358
Andre Ayew’mi ?Kendimi keserim canlı yayında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent Nazifoğlumuydu her gördüğü kameraya konuşan? Mustafa Cengiz başkan da bana o izlenimi veriyor
E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçtan hemen önce transferlerle ilgili konuşmasını doğru bulmadımAdam baskan secileli 2 gün oldu, yani o kadar da olsun artik![]()
Dursun başkanımız senin profiline uyuyor renktaşMaçtan hemen önce transferlerle ilgili konuşmasını doğru bulmadım
Şu adama başkan falan demeyelim artıkDursun başkanımız senin profiline uyuyor renktaş
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçtan hemen önce transferlerle ilgili konuşmasını doğru bulmadım
Taraftarların,takımın vs konsantrasyonunu çok az bir süre kala dağıtmak doğru değil diye düşünüyorumBen sahsen sorun görmüyorum.
Transfer dönemi acildigindan beri taraftar transfer diye yanip tutusuyor. Bence cok iyi yapmis simdi en azindan neyle ugrastiklarini ugrasacaklarini biliyoruz.
Bundan önce yaprak kipirdamiyordu.
Taraftarların,takımın vs konsantrasyonunu çok az bir süre kala dağıtmak doğru değil diye düşünüyorum
Taraftarların,takımın vs konsantrasyonunu çok az bir süre kala dağıtmak doğru değil diye düşünüyorum