Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çikarito/Musa ve Holebas olayı doğru olabilir önceden görüşülmüştür seçim beklenmiştir falan

Cok büyük talihsizlikler yasamazsak, mevcut kadronun da Fatih Terim farkiyla sampiyon olacagina inaniyorum.

Ancak ilerleyen haftalarda ne yasayacagimizi da bilemeyiz. Bugün eksik kadroyla kazandik, ama bu hep böyle olmayabilir.

Mariano etkisi yapacak bir sol bek müthis ötesi olur ama demesi kolay. Devre arasi bu tip transfer cok cok zor.

Yine de bir sekilde 2 transfer yapacaklarini düsünüyorum.

Bence Ahmed Musa ve Ugur Ciftci´yi alacaklar ve transferi kapatacaklar. Ndiaye sürprizi olur mu bilemem.

selamun aleykum

hayırlı geceler ins. .
43d59448044a713a86c74f3f7cad3ba3.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur ciftcimi yapmayın etmeyin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Holebas tam terimin topçusu gelirse çok katkı sağlar. Chica ve musa biraz hayal. Gümüş akıllanırsa sadece sol bek transferi bile bizi şampiyon yapar.

Muslera-Eray
Maicon-Serdar-Denayer-Donk-Balta
Mariano-Holebas-Linnes
Fernando-Tolga-Ndiaye-Selçuk-Belhanda
Feghouli-Rodrigues-Yasin-Sinan
Gomis-Ahmed Musa-Eren

Muhteşem olacak hadi

Uğur ciftcimi yapmayın etmeyin

Devre arasi bekledigimiz kalitede bir sol bek bulamayacaklar bence.

Ümit Davala´nin Genclerbirligi macindan bir fotografini gördüm. Ugur´u izlemis, olumlu rapor vermis diyorlar.

Acikcasi costuracak transfer beklemiyorum ben.

Devre arasi bekledigimiz kalitede bir sol bek bulamayacaklar bence.

Ümit Davala´nin Genclerbirligi macindan bir fotografini gördüm. Ugur´u izlemis, olumlu rapor vermis diyorlar.

Acikcasi costuracak transfer beklemiyorum ben.
Adam bildiğin kazma attığı golü saniye saniye izle verem oluruz

Adam bildiğin kazma attığı golü saniye saniye izle verem oluruz

Bende olumlu bakmiyorum zaten. Ayrica bu tip transferlere hep karsi olmusumdur.

300-500 bile olsa, bosa giden paralar.

Idarelik Lato geldi zaten, daha kac tane idarelik adam alacaz ki?

CL´ye hazirlik yapilmali, o vizyonda hamleler yapilmali. Bulamiyorsak, bulamadik dersiniz, böyle devam ederiz. Yapacak birsey yok.

Sinan denayer ahmet tarık umut carasso denayer lato bu adamları yolluyalım

Holebas ve musa yı alalım

Yedekleri de

Hakan,Linnes,Donk,Eren,Gary,Yasin,Selçuk,Eray yaparız Hakan Donk stoperi yedekler en azından Hakan ağırda olsa ahmet ve denayerden iyi sinandan bi yol olmucak belli lato tarık umut 2.lig topçusu bile olamazlar

O zamanki grupta manu braga cluj vesaire vardı snrijder ve drogbanın da çok ekmeğini yedik ayrıca amrabat ve çolak gary den kat kat oyun zekası yüksek adamlar o dönemki kadro bundan iyiydi topu tutabilen pas kapasitesi yüksek bi takımdı

Bence o dönem gruptan çıkan kadro bu seneden kötü. Tek tek kıyasla istersen.

Kale aynı
Sağ bek şuan daha iyi
Sol bek o zaman daha iyi
Stoperler şuan kat kat iyi. Dany ile Semih vardı o zaman düşün.
Orta saha o zaman daha iyiydi performans olarak.
Kanatlar şimdi çok daha iyi. Çolak Amrabat Hamit Aydın vardı. Şuan rodri Yasin Feg Sinan var.
Santraforumuz şuan daha iyi bence.

Yedek olarak o zamanda pek adamımız yoktu ama eldekileri iyi kullanıyorduk. Seneye CL de başarı istiyorsak, önümüzdeki sene başına kadar, sol bek sol kanat yedek forvet gerekli. Sol bek çok net bir isim olmalı. Sol kanat ve forvet potansiyelli herifler olmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende olumlu bakmiyorum zaten. Ayrica bu tip transferlere hep karsi olmusumdur.

300-500 bile olsa, bosa giden paralar.

Idarelik Lato geldi zaten, daha kac tane idarelik adam alacaz ki?

CL´ye hazirlik yapilmali, o vizyonda hamleler yapilmali. Bulamiyorsak, bulamadik dersiniz, böyle devam ederiz. Yapacak birsey yok.
Transfer yapma daha iyi hem kadro şişmez hemde vakit kaybı olmaz hiç kimse gelmezse linnes ıyi kötü götürür orayı

Sol bek öncelik. Bugün ne kadar sevmeyip sövsem de Eren, Gomis yokluğunda aşırı sırıtmayacağını gösterdi. Ama sol bek de sırıtmayıp en azından idare edecek bir adam bile yok. 10 kişi oynadık bugün, full soldan geldiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

altyapıdan ahmet sivri ve sunday alimi a takım kadrosunda yer alabilir,sinan ve ahmet yerine 2 yetenek olur hiç yoktan

Valla ben bu kadroya fitim

Muslera,Eray
Mariano,Holebas,Linnes
Maicon,Serdar,Hakan,Donk
Fernando,Ndiaye,Selçuk,Tolga
Feghouli,Yasin,Gary
Gomis,A.musa,Eren

Lig için süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt