Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Çiftçi geleceğine kimse alınmasın sol beke. Lato ve Linnes'ten fazlası olmayan bir adama para harcamaya gerek yok.

Musa Kanat dan ziyade daha çok bir Santrafor. 4-4-2 için ideal

CooperativeWhiteIberiannase-size_restricted.gif

Chicharito falan değilde şu adam gelse inanılmaz olurdu

Hadi holebası alırız 33 yaşında sene sonu bonservisi elinde bırakırlar şimdiden. Chicharito ne alaka yaw. Bırakmazlar onu.

Sonuc olarak 1 hücumcu kesinlikle gerekli. Elimizde sadece 7 tane var. 8 olmak zorunda.
Orta sahada Donk'un kullanilmasiyla eksiklik kalmadi.
Sag bekte Mariano ve Linnes yeterli.
Sol bek ilk 11de bile Allah'a emanet, alternatifini gectim
3 stoperimiz var ama Donk orada kullanilabilir, ahmet koray balta gibi elemanlarda var bu bollukta simdi stoper lüks olur
Carrasso kulüp bulamadiysa yedek kaleci almanin mantigi yok.

==== 2 transfer sart =============

1 kanatta oynayabilen hareketli forvet, tercihen ahmed musa

minimum 1 kaliteli sol bek..... gel be gökyüzüm, gel..

twitetrda transfer var mı diye bakayım dedim,fransızca konusan GSlılar gördüm.tuhaflastık iyice

Eto yu alacağız gibime geliyor sergi. Umarım 2012 necati ateş etkisi yaratır.

aslında bakarsan keşke solbek,ıssac succes ve ahmed musa birden gelse kiralık olarak .manyak bişey olurdu herhal..carraso,lato boşuna yer işgal etti.denayer veya donka da pek gerek yok acıkcası

aslında bakarsan keşke solbek,ıssac succes ve ahmed musa birden gelse kiralık olarak .manyak bişey olurdu herhal..carraso,lato boşuna yer işgal etti.denayer veya donka da pek gerek yok acıkcası

Gerek yok dedigin denayer ve Donk'un kritik defansif hamleleri bize galibiyeti getirdi sergen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt