Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse elimizdeki tüm parayı sol bek için kullanalım ama artık yeter ki gelsin şu sol bek ...

sivasspor robinhoyu oynatır mı ki bizim maçta...merak ediyorum performansını

rodrigues ve sinan bol bol son vuruş çalısırsa iyi olacak.sinanın podoslki gibi sol ayagı var dedik,sol ayagı ölmüş resmen

transfer yapmayalim ama her hafta 3 PUANI hanemize transfer edelim

nasil fikir

hoca maddi açıdan böyle sanki iyi transferler istiyo intibası bıraktı bende.yani ne bileyim biraz para olsa,brumanın bonservisi 7-8 olsa alın diyecekmiş gibi.sene sonuna artık o istekler...biraz ukde kalmıs içinde şimdiden

Transfer yapacağız yapmasına ama kontenjan da açmak lazım. Sol bek gelmeden Lato'yu yollamazlar. Donk'un takımda kalacağı kesinleşti. İlk yolcu Carrasso olacak sanırım.

Fatih Terim: "Oyuncularımı kutluyorum. İlk 45 için çok iyi şeyler söyleyebilirim. Bu oyunu 60-70 lere kadar çıkartsak çok daha iyi şeyler olacak. İkinci yarı bu oyunu açıkçası bekliyordum. Fiziğimiz henüz hazır değil. Her geçen gün daha iyi olacağız buna emin olabilirsiniz."

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray çok coşkulu başladı. Kayseri çok pres yedi ve çıkamadı. Galatasaray benzer pozsiyonda iki gol buldu. Gomis gollerini Eren attı."

Rıdvan Dilmen: "Müthiş top oynuyor Galatasaray. Omurgası eksik üstelik, sanki rakibi Kayserispor değilmiş sıradan bir takınmış gibi oynuyor."

Rıdvan Dilmen: "Kayserispor oynamadı değil, şoka girdi."

ilkyarı sonu yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt