- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
kayseri takas kabul ediyorsa deniz türüç fena olmaz tbh
muthis olur d. turut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseri takas kabul ediyorsa deniz türüç fena olmaz tbh
beloyu kzanmalıyız.feghouli serbest oynayacaksa belhanda solda oynasın gerçektende
fernando ------------ndiaye
feghouli-------------------------belhanda
ahmed musa---gomis
4-4 2 oynayalım
rodriguezimi kestin?
evet.çok iyi bi yedek oluyo böyle bi durumda...ahmed musayı almalıyız
belhanda iyi oynarsa yedek kalmasında bi sorun yok,neticede takım önemlisacmalama sergen rod kesilmez bu kadrodan.
en fazla ayakta durabilen adam birde fiziginden.
fatih terkim herkesi aldi o kaldi macta bugün.
ama belo kazanlimali o ayri konu.
kusura bakmayında çok transfer seviyosunuz ya o kadar bölge yazıyosunuzki solbek iyidir sadece fazlası külfet
Sergen, sırf adı var diye feghuli'yi taparcasına savunuyorsun tamam olabilir ama rodrigez o savunduğun adamın 20 katı faydalı oynuyor. Sırf isim için adamı gömme benceevet.çok iyi bi yedek oluyo böyle bi durumda...ahmed musayı almalıyız
solbek ve forvetten baska bişey yazmadık ki ...sinan gümüşe güveniyo musun kalan maçlarda...eren bu maç iyiydi ama sonrası için garantisi yok
macı izlemedim ama feghoulinin bugun cıkması hataymıs.bunu herkes söylüyo.ondan baska top tutan yokmus sahada.feghouli maçları takmıyo olabilir şu ana kadar.bana göre 2-3 gol atması lazım ard arda...gaza gelince de durduramayacaklar.Sergen, sırf adı var diye feghuli'yi taparcasına savunuyorsun tamam olabilir ama rodrigez o savunduğun adamın 20 katı faydalı oynuyor. Sırf isim için adamı gömme bence
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghuli de oynasın ama rodrigez de oynasın. Ilerisi için tahminde bulunmak yerine mevcut performansa bakmak daha rasyonel . Şu an rodrigez, feghuli'nin çok önünde. Çıkması zaten hataydı kaliteli oyuncu yani tabii ki çıkmaması lazım ve asisti de güzeldi. Benim demeye çalıştığım ismi yok diye de iyi oynayan adamı yerme . Ikisi de oynasın biri iyi oynuyor biri de formsuz ama kalitelimacı izlemedim ama feghoulinin bugun cıkması hataymıs.bunu herkes söylüyo.ondan baska top tutan yokmus sahada.feghouli maçları takmıyo olabilir şu ana kadar.bana göre 2-3 gol atması lazım ard arda...gaza gelince de durduramayacaklar.
rodriguesi ilk sene en cok ben savundum.ama daha katetmesi gereken yollar var.feghouliyle kıyaslamam ,çünkü feghouli bi takımı şampiyon yapacak kapasiteye sahip.onu ha bire eleştirmek yerine özel yeteneklerini sergilemesi için caba göstermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Eren ilk yarı iyiydi diyelim. 2. Yarı sahada pek göremedim 1-2 kere top uzaklaştırdı dedi spikersolbek ve forvetten baska bişey yazmadık ki ...sinan gümüşe güveniyo musun kalan maçlarda...eren bu maç iyiydi ama sonrası için garantisi yok
güvendiğimden değil ama yedek oyuncuların iyi olmasıda sorun eren tam ideal yedek benim gözümde sorun çıkarmayan bi oyuncu forvete senin önerdiğin adamı alsak yedek bıraksak hem verim alamayacağız hemdebir sürü para verecez