Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@_Merve_brn

@_mthn_1905 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Her Performansı yaşa bağlamamak gerek .Holebas da Terimin istediği özelliklere sahip eğer listede varsa raporu Hocanın elindedir ki onay vermiş demektir .Defansta sol açık sol kanatta da iyi isleyebilen futbolcu .

kıza bak.bu kızlar ne zaman futbolu ögrendi

Robinho: Türkiye ve İstanbul'a ilk kez geldim. Gelmeden önce Roberto Carlos ve Cicinho ile konuştum. Sivas'ın hem kulüp, hem de şehir olarak ne kadar büyük ve eğlenceli bir yer olduğunu söylediler. Dört gözle takımıma katılmak için bekliyorum."

:D

Cicinho ve carlos iyi trollemiş.
b629630d56167b3d6ac6baba0d6e007f.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Robinho: Türkiye ve İstanbul'a ilk kez geldim. Gelmeden önce Roberto Carlos ve Cicinho ile konuştum. Sivas'ın hem kulüp, hem de şehir olarak ne kadar büyük ve eğlenceli bir yer olduğunu söylediler. Dört gözle takımıma katılmak için bekliyorum."

:D

Cicinho ve carlos iyi trollemiş.
b629630d56167b3d6ac6baba0d6e007f.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayakları kıçına vura vura kaçarken bizde güzel bir tebessüm bırakmak istemiş anlaşılan : ))

Hepimiz istiyoruz rdas ama Garrynin hakkini yememeli. Suan icin atak oyunculari arasinda en tehlikelisi ve sen ilk bu adami siliyorsun kadrodan... B10 performansini yukseltip keserse ne ala, hepimiz destekleriz. Sonucta asagi yukari 10 gayme yatirdik adama

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten bu apaçi asist yapmayı seviyorum diyo.8 numarada oynayıp hem fayda saglayabilir hem de asistlerine devam edebilir.engel bi durum yok

Takımın en iyisi rodri nwreye kesiyonuz size az akıllı olun biraz sakar ama çok pozisyona giriyo bu adam ve özellikle ceza sahası içine çaprazdan girip dar açıda tavana asabiliyo bunu yapan futbolcumuz yok şuan da rodri iyidir böyle hızlı adamlara ihtiyaç var takımfa

Ayrıca net olarak Belhandada öyle veya böyle oynamalı defansa katkısı iyi Selçuk gibi ezilmiyor

Muslera
Mariano Maicon Serdar Holebas
Fernando
Feghouli Belhanda Ndiaye Gary
Gomis

Yedekleri
Eray
Selçuk
Yasin
A.musa
Donk
Hakan
Linnes

Böyle bişeyler olursa çok iyi olur

Ayrıca net olarak Belhandada öyle veya böyle oynamalı defansa katkısı iyi Selçuk gibi ezilmiyor

Muslera
Mariano Maicon Serdar Holebas
Fernando
Feghouli Belhanda Ndiaye Gary
Gomis

Yedekleri
Eray
Selçuk
Yasin
A.musa
Donk
Hakan
Linnes

Böyle bişeyler olursa çok iyi olur

Ahmet Musa ortalama bir form ile gelirse Türkiye'de yedek oturmaz. Bana göre o tarz bir transfer gerçekleşirse bu Belhanda ve ya Ndiaye'nin kızağa çekilmesi anlamına gelecektir.

Holebas haberini görünce heyecanlandım... 33 yaşında ama 2 senedir çok istedğim bir oyuncuydu sürpriz oldu gündeme gelmesi... 2 yıl rahat ederiz sol bekte sonra tekrar adam aramak zorundayız tek sıkıntısı bu futbolculuğunu tartışmaya gerek yok Mariano vol.2 olur yaşına aldanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt