Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya cidden aciklayin artik kim varsa
Mazbatalarda alındı. Aksam gelsin kaplar
yok öyle biri kardeşim kimse alınmıcak benim umudum yok.isimler çıkar ama alınmaz çok geç kalındı..Lato iğrenç sol beksiz çok zorlanırız

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ya çıldıracağım abi. Hala Evra'yı almamak için neyi bekliyoruz biz. Bu adamı alsalardı zamanında, kamp dönemi geçirirdi, mis gibi oynardı. Lato denen zatı otoban yaptılar maçta. Evra tek bacakla oynasa bu adamdan iyi oynar zaten. Neyin kafası bu.

Eğer sol beke oyuncu alınmaz veya saçma sapan bi isim alınırsa çok ağır söverim burada...
haklısın da şimdiden mevcutlarla idare ederiz modunda Terim .. bence edemeyiz lato ne ya

DUO1engW4AA_fFq.jpg

Dransfer istiyorum, dransfer.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başkan eli düzgün lider duruşu var gerçekten böyle başkan görmeyeli uzun zaman olmuştu.

Hiçbir planlama yok bu çok net. Eğer sol bek isimleri net olsaydı, şimdiye herhangi biri çoktan alınırdı. Bu nasıl scout ekibi anasını satayım? Altı üstü maliyeti uygun bi sol bek bulacaksınız ulan. Çok mu zor bu?

yok öyle biri kardeşim kimse alınmıcak benim umudum yok.isimler çıkar ama alınmaz çok geç kalındı..Lato iğrenç sol beksiz çok zorlanırız

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

haklısın da şimdiden mevcutlarla idare ederiz modunda Terim .. bence edemeyiz lato ne ya
İnşallah FT böyle bi yanlışa düşmez.

SA Eto, evra, nesta, makalele geldi mi?

Ahmed musa Fatih hoca'nin oynatmak istedigi düzende nokta atisi olur

başkan konuşuyor transferden bahsedecektir muhakkak

Mustafa Cengiz: "Sportif A.Ş.'nin yönetim kurulunda bulunan kardeşlerimizin, Galatasaray'ın önünün açılması için, bugünden itibaren istifa etmelerini ve önümüzü açmalarını rica ediyoruz."

Transfer olmayacak galiba.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En başından beri dediğim gibi son gün Evra gelecek, Galatasaray'da transfer bitmez arkadaşlar rahat olun.

Mustafa Cengiz: "Büyük takımlarda her yerde 2-3 birbirini aratmayacak oyuncu olur. Bizde iki yerde sıkıntı var. Hocamızla birlikte en iyi çözümü bulacağız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt