Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Fatih Terim'in isteğine göre 2 pozisyonda transfer olursa iyi olur. Ama transfer olmazsa da biz bu oyuncularla aslan gibi devam ederiz."

hm

Evra hakkimizda Video paylasmisti Galatasaray taraftarina tesekkür ediyorum gibisine yani Evra kapisinin açik oldugu çok net bence Yönetim degisiminin Resmiyete dökülmesi bekleniyordu Evra ile 6aylik sözlesme imzalamak kulübü batirmaz. Evra ya kesin gözüyle bakiyorum

Mustafa Cengiz: "Fatih Terim'in isteğine göre 2 pozisyonda transfer olursa iyi olur. Ama transfer olmazsa da biz bu oyuncularla aslan gibi devam ederiz."

hm
olursa iyi olur olmazsa aslan gibi devam ederiz nedir ya. hoca buymusta, terim baskan alamazsa napalim der gibi konusmus

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hm

hocayı övmek için anlatmış bunu. Bu cümleden transfer olmayacak anlamı çıkarmak çok doğru olmaz.

Yaw forvet morvet olursa olsun sol bek gelsin önce bi tek o inanılmaz önemli

Yeni başkan sürekli sosyal medyadan bahsediyor oradaki etkiden duyduklarından, e ne bekliyoruz ozaman başkana forvet ve sol bek transferlerini diretmek için ısrarla

Galatasaray wagner love haberleri çıkınca ortalığı yakıp yıkan alanyaspor başkanı ve taraflı medya sekiztaş ilgilenince wagner love ben buradaki misyonumu tamamladım diyip isyan bayragını cekince neden susuyor.Delikanlıysa cıkıp konuşsun tinerciler futbolcumuzu ayartıyor diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En azından Dursun gibi yalancı bir adam artık başkan değil. Hoca 2 oyuncu istedi diye çatır cutur söyleyebiliyor. Takımda sol bek ve forvet olmadığını Metin Şentürk bile görmüştür. Kalan günlerde hamle yapılacağından eminim.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senelerdir aynı terane devam ediyor.Biz bi topcuyla ilgilenince medya hemen Galatasaray futbolcuyu ayarttı oluyor, tinerciler ilgilenince futbolcunun gönlü sekiztaştan yana böyle taraflı medya ömrü hayatımda görmedim

@futbolarena: ÖZEL - Galatasaray'ın transfer hedefindeki Andre Ayew, Newcastle United ve Swansea gibi talipleri arasında önceliği sarı kırmızılı kulübe verdi.

Ganalı futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde kiralık olarak Galatasaray'a katılacak.

@futbolarena: ÖZEL - Galatasaray'ın transfer hedefindeki Andre Ayew, Newcastle United ve Swansea gibi talipleri arasında önceliği sarı kırmızılı kulübe verdi.

Ganalı futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde kiralık olarak Galatasaray'a katılacak.

ay-olabilir-mi-oyle-bisey-lutfen-olsun-cunku_680526_m.jpg

Ayew hea

Good! Gooood!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt