- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
karabükspor 1-2tane ilginç oyuncu almış.oynadıgı liglerde basarılı...valla hiç belli olmaz basaksehir macı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah haberi için niye heyecanlanıyoruz yav ? Sezon sonu için diyor sanki haber ?
Mustafa Cengiz’den Fatih Terim’e: “Kaynağımız var. Asamoah’ı zorluyoruz. Olma ihtimali yüksek” (GamaSpor)
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli işte adamın içinden canavar mı çıkacak? Gayet iyi bir takımda dahi sırıtıyor, adamın kariyer zirvesinde ettiği para oynadığı futbol ve takım belli sınıf mı atlayacak bu adam yaşından sonra kendisi bile kendini yaşlı görürken.Böyle oynarsa ne demek adam geleli ne kadar oldu sanki 3 yıldır mı bizde oynuyo biraz sabır ikinci devreyi görelim
bilmiyorum adam asist yapıyo ayağı düzgün sadece lauballiği var çalım da atıyo ben anlamadım ne bekliyoruz ki fazla . biraz da oyuncuya güven vermeyle alakalıPerşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli işte adamın içinden canavar mı çıkacak? Gayet iyi bir takımda dahi sırıtıyor, adamın kariyer zirvesinde ettiği para oynadığı futbol ve takım belli sınıf mı atlayacak bu adam yaşından sonra kendisi bile kendini yaşlı görürken.
Asist yapsın bir zahmet zaten başka yerine getirebildiği bir durum yok. Ayağı mı düzgün? Top kontrol etmeyi bilmiyor adam ayrıca bize yaptığı kadar rakiplere de asisti var Selçuk'un boşluğunu dolduruyor bu yönüyle. Şut çekebilmesi, top tutabilmesi ve takımı yönlendirebilmesini bekliyoruz, Mariano ondan çok daha hakim takıma, sağ bek olarak bile daha iyi organize ediyor takımı.bilmiyorum adam asist yapıyo ayağı düzgün sadece lauballiği var çalım da atıyo ben anlamadım ne bekliyoruz ki fazla . biraz da oyuncuya güven vermeyle alakalı
Turgay Demir: "Halis Özkahya, Galatasaray'ın kadrolu hakemi gibi oldu. Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus da Fenerbahçe'nin kadrolu hakemi gibi oldu." (A Spor)
bu tineri tersten içmiş galiba.halis her maçımızda puanlarımızı çaldı ve daha gecen bejekaya maç kazandırdı.
bu bejakalıların totosu beynine mi takılı,oraya mı alet sokalım
Turgay Demir: "Halis Özkahya, Galatasaray'ın kadrolu hakemi gibi oldu. Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus da Fenerbahçe'nin kadrolu hakemi gibi oldu." (A Spor)
bu tineri tersten içmiş galiba.halis her maçımızda puanlarımızı çaldı ve daha gecen bejekaya maç kazandırdı.
bu bejakalıların totosu beynine mi takılı,oraya mı alet sokalım
Valla onu bunu bilmem beleş nasri kaçmaz bence hala iş yapabilir nasri ki kadro kalitemiz kötü nasri kaliteyi yükseltir belhnda nasri gelince forma için asılır. İkiside sağlam form tutar bence