Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah’ın sezon sonu bize geleceğine inanan var mı cidden :) Adam resmen ortalık malı oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalık malı nasıl oluyor anlat hele adam juventus ta oynuyor yıllardır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda gidiyor arklar

[h=2]بخدمات بلهندة[/h] 25 يناير 2018

59563c6195a59743238b4568-nkw1fbd4fi85r8xe0y773hidcouicq1kd6f4gk8slk.jpg

عبر فريق دبي الاماراتي لكرة القدم، عن رغبته في الفوز بخدمات اللاعب الدولي يونس بلهندة خلال فترة الانتقالات الصيفية المقبلة.

وأصبح بلهندة خلال الأيام الماضية محط اهتمام مجموعة من الأندية الخليجية بعد حفاظه على أداء الجيدة رفقة فريقه غلطا سراي التركي.
وسبق لفريق الجزيزة الإماراتي،
أن دخل في مفاوضات جادة مع لاعب المنتخب المغربي إلا أن الأخير فضل مواصلة مساره مع فريقه التركي في انتظار عروض أوروبية.

page-166-300x151.jpg

yallah diyerek tekmugu vuralim..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kap geldi

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Mehmet Dedeoğlu ve Sn. Mehmet Aydın Özbek 25.01.2018 tarihi itibariyle, Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa etmiştir. Yönetim Kurulumuz istifa ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesi kapsamında, yasal şartları haiz, yeni üyeler seçip ilk genel kurulun onayına sunacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KAP

belhanda gidiyor arklar

[h=2]بخدمات بلهندة[/h] 25 يناير 2018

59563c6195a59743238b4568-nkw1fbd4fi85r8xe0y773hidcouicq1kd6f4gk8slk.jpg

عبر فريق دبي الاماراتي لكرة القدم، عن رغبته في الفوز بخدمات اللاعب الدولي يونس بلهندة خلال فترة الانتقالات الصيفية المقبلة.

وأصبح بلهندة خلال الأيام الماضية محط اهتمام مجموعة من الأندية الخليجية بعد حفاظه على أداء الجيدة رفقة فريقه غلطا سراي التركي.
وسبق لفريق الجزيزة الإماراتي،
أن دخل في مفاوضات جادة مع لاعب المنتخب المغربي إلا أن الأخير فضل مواصلة مساره مع فريقه التركي في انتظار عروض أوروبية.

page-166-300x151.jpg

çeviri yapar mısın

Kandirmayin lan Galatasaraylilari.

Bu apaci den kurtulursak muhtesem ötesi olur.

Çok beklersiniz Belhandanın gidişini daha çok kapak takacak,yedek bekledi diye kıçtan uydurma haberler işte

Belhanda nın biryere gittiği yok, giderse şampiyonluk sıkıntıya girer. FT ondan güzel verim alır. Tahminim en az 3 sene kalır burada.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek

Sol bek

Sol bek

Sol bek

Sol bek

Sol bek

Sol bek

O apaci daha kola sisesine bile kapak takamaz.

Son düzenleme:
Evet arkadaslar vatana millete hayirli ugurlu olsun. Bu hafta Asamoah aciklanir (Fegh zamaninda totem olsun diye onu avatar yapmistim, o hafta gelmisti. Bide Asaya yapalim bi totem bakalim neolacak)!

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt