Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyenin en yaşlı ve isteksiz takımı olmaya doğru gidiyorlar 26 yaşında oyuncu satıp 33-34 yaşında oyuncu alıyorlar faydalı olur mu mutlak olur fakat şampiyon olamadıkları an bu oyuncuların hiçbirini de elden çıkaramayacaklar bu sefer tam batışa sürüklenirler :D

Şampiyon olunca böyle transferler göze batmıyor mesela Dany gibi. Sezon sonu Love için neden 3.2 milyon € verilip alındığı tartışılacaktır tinerciler tarafından.

Hayaller oyle evet ama hayal dunyasindan cikalim artik... 2. yariya hic olmadigi kadar cok asilacaklar bence.

Benim mesajım realistik bence sen hayal dünyasından çıkmalısın.

bjk'nin şuan 33 puanı var kalan 16 maçın 12 sini kazansa bile 69 puan yapıyor. 70 üstüne çıkmadan şampiyon olamaz.

20 şubat Bayern, 25 şubat fener, 4 mart ts, 13 mart Bayern, 18 mart başakşehir

Bu fikstürden çıkabileceğini mi sanıyorsun ? Bjk lige havlu attı konuşmaya gerek yok.

Vagner love'u isterdim aslinda bjk iyi transfer yapti

Bizde gomis ile iyi bir ikili olabilirdi

sekiztasin love hamlesi şahsımı derinden yaralamıştır..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Loveyi biz isteyince kıyamet kopmuştu başkan falan canlı yayına bağlanmıştı yuh ya alanyaya 10 atmalıyız dışarda

Benim mesajım realistik bence sen hayal dünyasından çıkmalısın.

bjk'nin şuan 33 puanı var kalan 16 maçın 12 sini kazansa bile 69 puan yapıyor. 70 üstüne çıkmadan şampiyon olamaz.

20 şubat Bayern, 25 şubat fener, 4 mart ts, 13 mart Bayern, 18 mart başakşehir

Bu fikstürden çıkabileceğini mi sanıyorsun ? Bjk lige havlu attı konuşmaya gerek yok.

InsaAllah dedigin gibi olur rdas ne diyeyim ama tek ekstralari iceride disarida Munich maclari var, geri kalan maclari bizimle ayni (tabi bizim 3 buyuk maci iceride oynayacagimizi goz ardi edersek cunku ben fikstur avantajina inanmiyorum. Bizde onlarda ayni maclari hem iceride hem disarida oynuyor benim gozumde. Hadi diyelim oyle birsey var, biz son maci deplasmanda Goztepe ile oynayacagiz. Kolay bir mac olmayacak eger son haftaya kadar yaris olursa).

Son düzenleme:
Şampiyon olunca böyle transferler göze batmıyor mesela Dany gibi. Sezon sonu Love için neden 3.2 milyon € verilip alındığı tartışılacaktır tinerciler tarafından.

Anadolu takımında oynamakla büyük takım arasındaki fark kaleciden forvete doğru performans olarak değişiklik gösterir. Mesela Alanya maçlarının hiçbirinde rakip kapanmaz tam tersi arkada boş alan bulur ama büyük takımlarda ise tam tersi rakip kapanır. O yüzden bekleyip görmek lazım açıkçası riske girdiler çünkü başka forvet alacak süreleri yoktu faydalı mı olur topları ezer mi bakmak lazım bir de 6-7 haftaya şampiyonluk ihtimalleri kalmayacaktır ondan sonrası emekli takım moduna girerler :D

Wagner Love (33)
Alvaro Negredo (32)

Dünya devi Beşiktaşın genç forvet hattı

Wagner Love (33)
Alvaro Negredo (32)

Dünya devi Beşiktaşın genç forvet hattı

Açıkçası yaş olarak takılmamak lazım şampiyon olamadıkları taktirde bu oyuncuları eskisi gibi çine satma devri de bitti direk ellerinde patlayacaklar feda bile diyebilecek vakitleri kalacağını düşünmüyorum inanılmaz yaşlı ve maliyetli kadroları var bunun altından kalkabileceklerini düşünmüyorum özellikle bu sene ki sıralamasından sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt