Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam ben gelir gelmez dunya yildizlari mi getirecem dedi. Mali durumlari duzeltmek istiyoruz dedi. Adam geleli daha kac gun olmus. Dediklerini yapmazsa taraftar bunu unutmaz zaten.
Ben dünya yıldızı istemiyorum bir aşçının yağa ihtiyacı varsa gidip yagi almalısın
Suyla yemek kızartılmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene 2. olsak bile şampiyonlar ligi ne gitme ihtimalimiz yüksek. O yüzden şampiyonluk diye kendinizi şartlandırmayın, mali açıdan ikincilik de önemli.

Lan ne transfer manyagi insanlarsiniz, yettiniz be gidin menajer oyunu oynayin.

Yaz dönemi komple 11 degismis transferlerle ve hala zirliyorsunuz.

Kulübün imkani yok anlayin sunu cocukca sacma sapan beklentilere girmeyin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

6 aylığına Evra ve Eto'o ya hayır demem.Önümüzdeki sene mali yapıyı düzeltip daha iyi transfer hamleleri yapabiliriz o zaman.Tabii önce şampiyon olmamız lazım.Bu Dursun denilen hain gitti ama bize büyük bir enkaz bıraktı.

Yönetimin kaç gün önce geldiği Galatasaray'ın problemi değil. Galatasaray'ın ihtiyaçları kaç yıldır belli bu göreve talip olan kişi elbette o an itibariyle bu ihtiyaçları gidermek durumunda gerisi boş, bahane üretmek içinde orada bulunmasın kimse bunu yoldan çevirdiğimiz herkes yapabilir. Çok daha iyi retorikler bulunsun en azından kulübün başında en azından inanmış gibi yaparız.

Yahu arkadaş benimde anlamadığım daha 1 hafta önce dursun baştayken transfer diye deli olanlar şimdi nedense tam tersi görüş belirtiyorlar.Eyvallah zor durumdayız transfer olamsında..Yahu şimdimi aklına geldi zor durumda olduğumuz..Biz zaten zor durumdaydık...

Gerçeklerin bunlar olduğunun ben de farkındayım ama fedakarlık yapan kahraman olur . Burak Elmas ı maalesef gözüm tutmadı

Napsınlar? Adamları ödemesinler mi? Bunlar yabancı oyuncu, birkaç ay daha ödemezsen idmana da çıkmazlar maça da. Biraz gerçekçi olun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan'ın kononuşmalarında en çok dikkatimi çeken şey cümle aralarına mutlaka fransızca, ingilizce kelimeler ekliyor. İzlerken konsantrasyonumu bozuyor,neden türkçesini kullanmadı diye :)

sanki transfer bekleyen kişiler kulübün kötülüğünü istiyor ya :D çok enteresan tipler var cidden

benim anlamadığım konu bi yerde mali yapı kötüyse elinizde sıcak para yoksa yada bulamayacağınızı düşünüyorsanız neden aday oluyorsunuz, neden taraftarı saçma sapan kampanyalarla felan umutsuzluğa sürüklüyorsunuz, herkesin ağzında Fatih hoca yapar, fatih hoca üstesinden gelir bilmem ne! bu takımın transfere ihtiyacı var bunu terimde söyledi. burak elmasın, abdürrahimin bahsettiği dirilen oyuncular kim; selçuk, donk, lato, ahmet vs bu adamlardan bi cacık olmayacağını terimde biliyor selçuğa kim 2 maç üstüste dayanabilir allah aşkına adam mental ve fizik olarak bitmiş. benim bu camia içinden dirayetli, güçlü bir başkan çıkacağına inancım kalmadı çünkü çıkarmıyorlar üye olamayan dışarda okadar güçlü bu işi layıkıyla yapacak insan varki ama nasıl bi kulupsek dışarıya kapalıyız kuzey kore gibi.

Son düzenleme:
Ben dünya yıldızı istemiyorum bir aşçının yağa ihtiyacı varsa gidip yagi almalısın
Suyla yemek kızartılmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Aşçi'nin parasini odemezsen ne yag ne ekmek bi halta yarar. Herkes transfer bekliyo ama dursun saolsun futbolcularin paralarini bile odememis. Sen Elindeki adamin parasini ode transfer sonraki iş.

Her yabancı oyuncuya Ali Samiyen çimlerinde doğumuş muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçicez acaba?

" Gomis , Feghouli , Maicon dünya kadar para kazanıyorlar bunları hepsi profresyönel adamlar zaten abi maaşları bir kaç ay sonra kaynak yapılınca ödenir şimdi eldeki para sol bek alalım. "

Zorundalar mı? Adamlar senelerdir burda yetişmişte son sene sıkıntı çıkmış gibi kafalar yaşamanın ne kadar anlamı var?

1 tane transfere ihtiyacımız var,sol bek, o da alınacaktır. uzatmaya gerek yok.

Sol bek her türlü şart. Kiralık da olsa alınması lazım. Kiralık alınırsa maddi şartlar zorlanmamış olur. Ama maddi şartlar müsade etmiyorsa da yapacak bir şey yok. Sanki biz keyfimizden adam alınmasın diyoruz, şaka gibisiniz cidden. Elindekini ödeyemiyorsan transfer nasıl yapacaksın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer olmazsa yolun sonu mu? Şimdiki yönetim çıkmış aslan gibi gerçekleri söylüyor. Dursun gibi ibrahimoviç haberlerini yalanlamayan durumumuz iyi diyen birini mi istersiniz. Bugüne kadar maaşların ödenmediğini bilmiyorduk. Dursun bir gitti her şey ortaya çıktı. O yüzden bu şeffaf yeni yönetimi ve Başkanımız Mustafa Cengizi transfer yapmıyor diye eleştirmeyelim. Aksine destek verelim

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt