Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya düşünsene futbolcusun ama iyi futbolcu uluslararası orta düzeyin biraz üstü takımlarda oynamışsın yaşında 29-30.

Gitmişsin mesela İnter'e. Büyük takım ama uluslarası alanda bu sene yok.

Takır takır oynuyorsun üst sıralardasın ama 4 ay maaşın eksik alamamışsın . Sabah bir uyanıyorsun Portekiz Liginden bir adama 4M bonservis 2 küsür maaş vermişler.

Kendini işe ne kadar verebilirsin eskisi gibi. Aç ayı oynamaz.

Bir grup taraftar kendisine yalan söylenmesini istiyor. Dursun'un yalanlarını yiye yiye iyice arsızlaşmış. Fatih Terim geldi, Dursun gitti. Kulübe destek olamıyorsanız bile sinerjiyi bozmayın kafi. Varsın transfer olmasın.

Lato oynarsa tabi küfür yer.

Elinde Linnes var Lato dan 5 kat daha iyi. Yine de yeterli mi ? Hayir.

Ama abuk zubuk bir sol beki alip uzun süreligine kulübe baglayacaklarina sezon sonuna kadar Linnes ile idare edip yazin bize yillarca tasiyacak bir sol bek alalim daha mantikli.

Ya düşünsene futbolcusun ama iyi futbolcu uluslararası orta düzeyin biraz üstü takımlarda oynamışsın yaşında 29-30.

Gitmişsin mesela İnter'e. Büyük takım ama uluslarası alanda bu sene yok.

Takır takır oynuyorsun üst sıralardasın ama 4 ay maaşın eksik alamamışsın . Sabah bir uyanıyorsun Portekiz Liginden bir adama 4M bonservis 2 küsür maaş vermişler.

Kendini işe ne kadar verebilirsin eskisi gibi. Aç ayı oynamaz.

az maliyetli kiralık bir sol bekle transferi kapatırız, sorun çözülür şimdilik

Kimsenin transfere gerek yok dediği yok.Bizim bahsettiğimiz kulübün transfer için yeterli parası olmadığı için şimdilik feda edeceğiz bir takım şeyleri.Ayrıca olmayan para ile nasıl transfer bekliyorsunuz bunu da anlamıyorum.Önceliğimiz parasını alamayan futbolcularımızın parasını ödemek.

Mevcut şartlarda sol beke en iyi aday linnes hoca buna karşı belki ama yapacak birşey yok lato ile yürümez orası takımın arkasındayız ne olursa olsun destekleyeceğiz...

Şu dislike butonu keşke kaldırılmasaydı yav.Neyse ki engelle butonu var da biraz rahatlıyoruz.

Benim anlamadığım konu madem alamıyoruz Asamoah'ı, Bjk-vida gibi sezon sonu için niçin şimdiden sözleşme imzalamıyoruz?

Hem taraftarı heycanlandırırsın, hem de üzerindeki baskı azalır..

Gayrımenkullerini sat , transfer için elinde beş kuruş para olmasın . Acaba Dursun Özbek için parmak kaldıranların vicdanı rahat mı :(

Kimsenin latodan linnesten memnun oldugu yok.herkes transfer istiyor ama klupteki oyuncular parasini almadan yeni transfer geldiginde huzursuzluk cikabilir.
En mantiklisi oyuncularin bir iki aylik ucretini odeyip sonrasinda kiralik bi isim almak. Aglamaya da gerek yok ilk yaridaki performansin bi tik ustune cikarabilirsek oyunculari sampiyon oluruz bu kadroyla da

Gayrımenkullerini sat , transfer için elinde beş kuruş para olmasın . Acaba Dursun Özbek için parmak kaldıranların vicdanı rahat mı :(
Bu olay sorusturmali acilen
Sen hem gayrimenkullerini heba et hemde kasada sinek avlasin hemde güya kendi cebinden kasaya para koyup sonra hisselere el koy hatta daha da ileriye gidilmeli bu adam savciya verilmeli

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Burak__Elmas

Sevgili Galatasaraylilar biraz önce arkadaşlarımdan ara rakamlari istedim. Gorunen o ki, eğer bu tempo ile gidersek Galatasaray tarihinin en yüksek satış rakamına ulaştığımız gün olarak tarihe geçecek ilk #yellowfriday İnternet sitesindeki problemo farkındayız ama ilgileniliyor.

susun baskanım konusuyo

Burak Elmas:"Ben de taraftar olduğum için bir transfer sözü verilip tutulmamasını transfer yapmak için transfer yapıldığı zamanki hayal kırıklığını ve oyuncuların daha sonra yaratmış olduğu problemleri bilen ve hisseden bir insanım."

Burak Elmas: "Benim şahsi önceliğim bunu Sayın Mustafa Cengiz'le de paylaştım, transferden önce mevcut takımın huzurunun sağlanması."

Çok büyük bir maddi yükün altına girmeden kiralama yoluyla bir veya iki transfer yapabiliriz bence. Hiç bir şey yapamazsak Lato’yu Sivas’a verip 6 aylığına Evra’yı getirebiliriz.

@Burak__Elmas

Hiçbir internet sitesi bu sevdaya dayanamaz. Arkadaşlara yarın internet sitesi satışlarını #YellowFriday satışlarına dahil etmelerini önerdim. Böylece bugün teknik sepebler ile kampanyaya destek olamayanlar yarında olabilir. 2.#YellowFriday de bu dersler ışığında hazırlanılacak

en yüksek satış yaptığımız gün ciromuz ne kadar mı acaba? dişe dokunur bir şey toplanacak mı bakalım

beyoglu

Nnl4Gg.jpg

antep

N765ts.jpg

malatya

IUoXUZ.jpg

izmir

7aQTkm.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt