Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Burak__Elmas
#YellowFriday cirosu 5milyon TL yi geçti. Sizlerden gelen istek üzerine haftasonu devam etme kararı verildi. Hedef 10milyon TL. Büyüksünüz!

5 milyon tl çok az bu kadar kötü ürünler olursa millet almıyor tabi

yalnız ciro 5miş. bazı yerler net kar 5 diyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kar da 2 m filan o zaman, neyse sinerji önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimin fake bilmiyorum ama tapatalktan Mustafa Sevim takipcisi :) gscflorthatti

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Sevim Burada size bir cevap hakkı doğuyor sanırsam.

vaybe mustafaya bak herkesi atlattı demek

Sahi Mustafa Sevim nerede? Yine İstanbul'a mı gelmek zorunda kaldı acaba?

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Yazılanlar hakkında ufak bir açıklama yapmak için geldim. Tapatalk kullanmıyorum. Foruma ilk üye olduğumda öğrendiğim bir uygulamaydı. Telefondan foruma girebilmek için keşfetmiştim. Defalarca söyledim. Girdiğim tek forum sitesi bu. Dolayısıyla tapatalkta da girdiğim tek site buydu. Enteresan bir uygulamaydı. Forumda birileriyle birden fazla etkileşim kurunca - alıntılama, like, mention vs. - tapatalktan otomatik olarak takibe alıyordu. GSC Forum özel uygulaması çıkınca tapatalkı sildim. Hesabım açık kalmış demek ki...

Şimdi Eylül Rüya Kılıç hanımefendinin hesabına bakınca bir kaç gün önce üye olduğunu görüyoruz. Ben de tapatalktan takip ediyorsam eğer ve tapatalkta başka bir foruma girmediysem EYLÜL RÜYA KILIÇ FAKE bir hesap demektir. İçimizden biridir. Şubat 2017'de üye olup GSC Forum uygulaması çıktığı güne kadar tapatalkta kiminle etkileşim kurmuşsam o arkadaşlardan biri Eylül Rüya Kılıç hesabını yönetmektedir. Adminler şüphe edip takipteyse fazla sürdürmesinler hemen banlayabilirler. Keramettin TANRIVERDİ Alp Basma Melih Açıkgöz Talha Küllü

Bir şey daha rica edeceğim. Forumdaki bir çok kişi adımı bir şekilde görmüştür. Tanıyordur. Galatasaray konuları dışında şakalaşıp, mizah yaptığımız çok olmuştur. Şaka kaldırırım. Şaka olduğundan emin olduğum hiçbir mesaja laf atmadım. Ancak bu konuda şaka yapmamanızı rica edeceğim. Gerçek kimliğimle üyeyim.

Canımı sıkacak, gerçek hayatta huzurumu kaçırabilecek sohbetlerin olmasını istemem.

Hanginizin adı internette kadın avına çıkan biri olarak çıksın ister. Kız arkadaşınız, karınız, nişanlınız görse canınız sıkılmaz mı? Şaka olduğunu anlatmanın neredeyse imkansız olduğunu çoğunuz tecrübe etmişsinizdir

Böyle bir mesaj attığım için de kusura bakmayın. Kişisel algılamayın. Hepinizi seviyorum arkadaşlar. İyi geceler.

Son düzenleme:
Bana fake diyenler utansın , erken davranan kapar tatlıms yeni erkek arkadaşım hem de gscden çok mutlu bir çift olacağız hissediyorum yeni sevgilime kiss kiss ama size öpücük Yok
c9777adc0a3697947f606366e03d28be.jpg

iPhone XOXO
Yunus Can

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Yazılanlar hakkında ufak bir açıklama yapmak için geldim. Tapatalk kullanmıyorum. Foruma ilk üye olduğumda öğrendiğim bir uygulamaydı. Telefondan foruma girebilmek için keşfetmiştim. Defalarca söyledim. Girdiğim tek forum sitesi bu. Dolayısıyla tapatalkta da girdiğim tek site buydu. Enteresan bir uygulamaydı. Forumda birileriyle birden fazla etkileşim kurunca - alıntılama, like, mention vs. - tapatalktan otomatik olarak takibe alıyordu. GSC Forum özel uygulaması çıkınca tapatalkı sildim. Hesabım açık kalmış demek ki...

Şimdi Eylül Rüya Kılıç hanımefendinin hesabına bakınca bir kaç gün önce üye olduğunu görüyoruz. Ben de tapatalktan takip ediyorsam eğer ve tapatalkta başka bir foruma girmediysem EYLÜL RÜYA KILIÇ FAKE bir hesap demektir. İçimizden biridir. Şubat 2017'de üye olup GSC Forum uygulaması çıktığı güne kadar tapatalkta kiminle etkileşim kurmuşsam o arkadaşlardan biri Eylül Rüya Kılıç hesabını yönetmektedir. Adminler şüphe edip takipteyse fazla sürdürmesinler hemen banlayabilirler. @Keramettin TANRIVERDİ @Alp Basma @Melih Açıkgöz @Talha Küllü

Bir şey daha rica edeceğim. Forumdaki bir çok kişi adımı bir şekilde görmüştür. Tanıyordur. Galatasaray konuları dışında şakalaşıp, mizah yaptığımız çok olmuştur. Şaka kaldırırım. Şaka olduğundan emin olduğum hiçbir mesaja laf atmadım. Ancak bu konuda şaka yapmamanızı rica edeceğim. Gerçek kimliğimle üyeyim.

Canımı sıkacak, gerçek hayatta huzurumu kaçırabilecek sohbetlerin olmasını istemem.

Hanginizin adı internette kadın avına çıkan biri olarak çıksın ister. Kız arkadaşınız, karınız, nişanlınız görse canınız sıkılmaz mı? Şaka olduğunu anlatmanın neredeyse imkansız olduğunu çoğunuz tecrübe etmişsinizdir

Böyle bir mesaj attığım için de kusura bakmayın. Kişisel algılamayın. Hepinizi seviyorum arkadaşlar. İyi geceler.

Ok tapatalk üzerinden arkadaşsan kim olduğunu buldum.

Sanırım birileri üzerine oyun oynuyor bu konuda, gizli düşmanların olabilir itibarını zedelemek isteyen.

Ok tapatalk üzerinden arkadaşsan kim olduğunu buldum.

Sanırım birileri üzerine oyun oynuyor bu konuda, gizli düşmanların olabilir itibarını zedelemek isteyen.

haha yok canım. Ne alakası var. İtibarımı zedelemeyi kafasına koymuş birilerin varlığına inanacak kadar önemli hissetmiyorum kendimi. :)

Vay arkadaş forum forum değil bildiğin TBMM anasını satıyım.

haha yok canım. Ne alakası var. İtibarımı zedelemeyi kafasına koymuş birilerin varlığına inanacak kadar önemli hissetmiyorum kendimi. :)

Kim olduğunu çözdüm dedim de olma ihtimali olan kişiler pek ihtimal dahilinde olan kişiler değil, sen onu takip ediyorsun ama senin takip ettiğin kişiler arasında gözükmüyor, bu ne saçmalık :D

5 mio lira inanilmaz bisey. Adam simdiden dursundan daha faydali

Kim olduğunu çözdüm dedim de olma ihtimali olan kişiler pek ihtimal dahilinde olan kişiler değil, sen onu takip ediyorsun ama senin takip ettiğin kişiler arasında gözükmüyor, bu ne saçmalık :D

Samimi söylüyorum ne olduğunu anlamadım. Takip edip etmediğimi bilmiyorum. Kırmızıya boyadığım lafından da zaten hiçbir şey anlamadım :D Şevket Bey görmüş. :)

Ödemelerde 4 ay geriden gelen bir takimin transfer yapmasi sacma olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt