Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samimi söylüyorum ne olduğunu anlamadım. Takip edip etmediğimi bilmiyorum. Kırmızıya boyadığım lafından da zaten hiçbir şey anlamadım :D Şevket Bey görmüş. :)

O kişiyi takip ediyorsun gözüküyor onun profilinde ama senin profilinden bakıldığında takip ettiklerin arasında yok.

Samimi söylüyorum ne olduğunu anlamadım. Takip edip etmediğimi bilmiyorum. Kırmızıya boyadığım lafından da zaten hiçbir şey anlamadım :D Şevket Bey görmüş. :)
Tapadan profiline baktim. 1 takipcisi var oda sen gozukuyordun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musapta takibe baslamis :)
cbb0647fed9e156adabd9d8259c9bf35.jpg
e7eb10dcda73dda9f5969e3fde14b231.jpg

Mustafa Sevim peki sence kim ?

Valla bilmiyorum. Merak da etmiyorum. Tapatalkı tekrar yüklemedim bile. Yüklemeyeceğim de. :)

O kişiyi takip ediyorsun gözüküyor onun profilinde ama senin profilinden bakıldığında takip ettiklerin arasında yok.

Az önce de dedim hocam. Anlamıyorum. Konuyla ilgili bir açıklama yaptım o kadar. Hayatım boyunca her zaman şeffaf oldum. Ek hesap, fake hesap işim olmaz. Bu hesabı kullanmak bazen yoruyor. Fake hesap açıp milletle dalga geçecek zamanı çoktan geçtik. Böyle bilinsin yeter. ;)

Musap dikkat et suc ustune kalmasin. Zaten alisik ceza yatmaya diye sana kalabilir ihale :asd:

O takip olayında bug var beyler, takip eden adamın profilinde gözükmeyebiliyor.

Neyse.

5 milyon tl 1.1 milyon euro eder alın size yarım sezon sol bek maaşı al sol beki ol şampiyon öde herkesin parasını.1 milyon euroyla kimin maaşını ödeyebilirsin ki?

Bu eylül kızına arkadaşlık isteği yollamıştım.. Ceza aldığı için arkadaş listemden de çıkmış oluyor mu ?

Bu eylül kızına arkadaşlık isteği yollamıştım.. Ceza aldığı için arkadaş listemden de çıkmış oluyor mu ?

Dün sana mention attım Yasin'i bulur musun diye

Adam bugün konuya geldi, özel yeteneklerin falan varsa bilelim yoksa soyadı sayesinde mi?

Neyse. O tapatalk hesabı tamamen kapatabiliyor muyuz? Yüklesem hesabı kapat olayı falan var mı?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Derdini seveyim Doruk :D

Yav sıkıntı olacak bir durum yok istediğini takip edersin ayrıca kime ne, niye mevzuyu sahiplendin bu kadar :D

5 milyon tl 1.1 milyon euro eder alın size yarım sezon sol bek maaşı al sol beki ol şampiyon öde herkesin parasını.1 milyon euroyla kimin maaşını ödeyebilirsin ki?

30 milyon Galatasaray taraftarı,bence çok daha fazlasını yapabilir.

Yanlız yaşıyorum.Kimsem yok.Annemi babamı bir süre önce kaybettim.Evliliğim de yolunda gitmedi.Çocuğum da yok.

Ölünce, neyim varsa Galatasaray'a bağışlamayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt