Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyon Galatasaray taraftarı,bence çok daha fazlasını yapabilir.

Yanlız yaşıyorum.Kimsem yok.Annemi babamı bir süre önce kaybettim.Evliliğim de yolunda gitmedi.Çocuğum da yok.

Ölünce, neyim varsa Galatasaray'a bağışlamayı planlıyorum.
Camia taraftara kapıları açmalı acilen.
Sicil sabıka durumu temiz olmalı. Yıllık aidat miktarınıda düşük tut.
Liseli olanlar 300 TL ödüyor mesela şu an.
Aynı tarifeden uygula ki ayrımcılık yapma insanlara. Biz biriz mesajı verirsin böylelikle.

Sadece yüz bin kişi üye olsa yıllık 300milyon TL eder. Yurt dışında yaşayanlarada aç üyeliğini. Koy fiyatı 100-200 Euro.

Kulübün mali sorunlarını geçtim mali anlamda Avrupa kulüpleri ile yarışacak seviyeye geliriz.

Aynı tarifeden uygula ki ayrımcılık yapma insanlara. Biz biriz mesajı verirsin böylelikle.

Sadece yüz bin kişi üye olsa yıllık 300milyon TL eder. Yurt dışında yaşayanlarada aç üyeliğini. Koy fiyatı 100-200 Euro.

Kulübün mali sorunlarını geçtim mali anlamda Avrupa kulüpleri ile yarışacak seviyeye geliriz.

O kapıları açsınlar canımı veririm bu armaya.

500 TL olsun, uye olmazsam namertim.

Valla yönetim o sol beki kiralasın taraftar yarım sezon maaşını verdi zaten bir külfetleri yok, bedelsiz kiralama içinde bir zahmet yöneticilik meziyetlerini kullansınlar.

adam mı var sanki orta sahada selçukla nasıl şampiyon olacaz orta sahanın bütün dinamizmi ndiaye umarım satmak gibi bi aptallık etmezler

Ndiaye giderse 3 oyuncu almak zorunluluğu var,Orta saha,sol bek ve forvet

Son dakika: Ndiaye kamptan ayrıldı - Spor Haberleri

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, daha doğrusu doğru olduğunu düşünmek istemiyorum.

Bence kulüp içinde bikaç gündür herşey çok hızlı değişiyor. Başkan futbolcularla konuşup maksimum 1 ay, ortalama 10-15 gün süre verin bize demişti. Bu süre içinde bu maaşları ödeyecek bir yol bulamazsa Badou'yu satmak zorunda kalabilir.

Badou giderse ciddi sıkıntı. Keşke Poko'yu alsaydık :/

Badou'yu Dünya Kupasından sonra satmalıyız.1 gol atması bile bonservisine 5 milyon değer kazandırır.Şimdi göndermek çok yanlış olur.

Canaydın senesi bi başlık hatırlıyorum. Van Hooijdonk, Tu Sinan, Tri Volkan. Sinan da Sinan Kaloğlu'ydu. Sadece Volkan Arslan geldiydi. Beklentilerin de çok üzerinde oynamıştı ama hiç olmayacak oyunculara tamam demişti Fatih Hoca. Maddi sıkıntı var diye Canaydın çok dil dökmüştü, kıramadı.

Umarım öyle bi sezon yaşamayız. Çok kırıcı olur.

ndiayenın yerine tolga var o oynar derler olmadı selcuk fernando götürür ligi derler.
sonra bi bakmıssın tolga aşilini eline alıp gelmiş
selçuğu zaten ara ki bulasın

Son düzenleme:
Ndiaye gittiğine göre Cyprien nöbeti tutmaya başlayalım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt