Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım bir yıldan sonra transfer başlığına ilk mesajım umarım uğur getirir

Oyuncu gelmeyecek anladık. Başka kimi gönderecekler acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerine adam alınacaksa satılsın, alınmayacaksa bu zamanda adam satmanın manası yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk’u sol bek yapalım. O olmazsa Carasso..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ndiaye giderse Belhanda’yı oraya çekip çift forvete geçebiliriz. 11-12’de Melo-Selçuk ikilisinin önünde Baros-Elmander vardı. Necati-Batdal yedekti. Fernando-Belhanda ikilisi benzer etki yaratabilir. Önlerinde Eto’o-Gomis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@gamasporcom: Galatasaray’da Ndiaye “Stoke City’ye gitmek istiyorum” diyerek dün gece kamptan ayrıldı.
Terim “Satmayın” demesine rağmen, “Gitmek istiyorum” diyen Ndiaye’yi tutmadı. Bu gece Fernando’dan sonra Ndiaye oynamayacak
Transfer bedeli 16 milyon Euro. Transfer 31 Ocak’ta sona eriyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hoca ndiayesiz mevcut orta saha ile rüyasında görür şampiyonluğu.
Maaslari ödenmemiş futbolcularla da göremez hele ki tamamına yakını yabancıysa,duygusal olmamak lazim,pragmatizm onemlidir evet Ndiaye cok onemli ama para yok. Misal alacaklilar kapiya dayanmis,kucuk bir fabrika isletiyorsun 100 tane iscin bes tane makinen var,iscilere para odeyemiyorsun ama makinelerinden bir tanesini satip uretime devam edebilme sansin var ki urettigini satasin ,makineyi mi satarsin grev riskine ragmen aynen devam mi edersin,grev cikarsa makine zaten calistirilamayacak ama oyle cevap vermek lazim.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Etoo hamlesi olursa terimin necati hamlesi gibi olur çok fayda sağlar sol bek işi canımı çok sıkıyor bir türlü çözemedik ndiaye giderse imparator yerini doldurur donk bile iyi oynamaya başladı ama solbek ve forvet takviyesi yapmayıp birde üstüne ndiaye giderse derbi maçlarda yine avucumuzu yalarız

16m teklif varsa sonraki satıştan %20 istenmeli,umarım recio falan gibi bir isim getirilmez tempolu iyi bir orta saha getirilmezse mahvoluruz

16 bence az sezon sonu zaten basarili bir dünya kupasindan sonra 18 milyona gidebiliyor. Ne edü belirsiz tiplere 30+ milyon veren ingilizler bir sahmet ndiaye icinde 20+ versinler

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

ndiaye gidecek.4 günde yerine fellaini gelecek öyle mi...zor işler.ndiaye gidiyosa capoue alınsa keşke hemen ama zor.saçmasapan işler.büyük ihtimal şampiyonluk gider yerine de kimseyi alamaycagımız için

böyle transfer döneminin de cok afedersiniz,yeni yönetime de seövecek kıvama geldim.bekliyorum.hadi eyvallah.fatih hoca da kurtaramayacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt