Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle transfer döneminin de cok afedersiniz,yeni yönetime de seövecek kıvama geldim.bekliyorum.hadi eyvallah.fatih hoca da kurtaramayacak.

Yazık oldu renktaş değmezdi. Sen ceza yiyince transfer yapıyorduk bu nedenle umudum arttı:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
:) Sergen ucuz atlattın yine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

her yeri kaos kulübün her yeri,kaos seviyoruz da bu kadarı da yeter ya.

Eger tam tersi sekildeyse yani fotoyu ceken gscli bir troll, karsidaki hanimda esi-sevgilisiyle haberide yoksa ki foto oyle duruyor vay seni qwatliktaki master degree.

Aklima baska bisey gelmiyor. Yazik dejenere toplum yazik.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuda şüphelendiğim bir durum var.
Umarım düşündüğüm gibi degildir.

Alnitak Alnilam Mintaka

hocanın terim oldugu bir kamptn oyuncu öyle elini kolunu sallaya sallaya gidemez tudormu sanıyorsunuz hoca

Osmanlispordan cacik olmaz o kadar da degil abartmayin,Ndiaye ve Fernando oynamadiginda Osmanlıspor bizi parcalayacaksa dukkani kapatalım

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

net üstünlük sağlarlar.

basaksehir:emre-gökhan inler-mahmut-irfan can kahveci-attamah

besıktas:atiba-medel-tolgay-oguzhan

trabzon: onazi-okay-kucka

baya kötüyüz şu durumda ndiaye gidecekse

Son düzenleme:
Ya aslında transfer yapmak öyle zor falan da değil ndiayenin yerini rahatlıkla doldurulur 1 gün kalsa bile doldurulur. Dursun deden mal herif yüzünden alıştık 6 ayda oyuncu alınabileceğine millet 1 saatte transfer yapıp getiriyor.
Önemli olan hızlıca oyuncu tarayıp bulmak özellikle fransa pazarından olmalı

Ya aslında transfer yapmak öyle zor falan da değil ndiayenin yerini rahatlıkla doldurulur 1 gün kalsa bile doldurulur. Dursun deden mal herif yüzünden alıştık 6 ayda oyuncu alınabileceğine millet 1 saatte transfer yapıp getiriyor.
Önemli olan hızlıca oyuncu tarayıp bulmak özellikle fransa pazarından olmalı

Etienne Capoue - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
Daniel Amartey - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

getirsinler birini,ndiaye öyle gitsin

Göbeğe Asamoah sola Holebas ile mevzu çözülür de zaman kısıtlı. Ayrıca foto Başakşehir maçı sonrası deniyor gereksiz yangın yapıyor da olabiliriz.

bu fotografı ben de daha önce gördüm gibi,hatırlıyorum.boşuna yaygara yapmıs olaibliriz de

yok mu ndiaye ile ilgili net bilgi, hala fotodamıyız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ortasahayı zayıflatırsak sampiyonluk yolunda cok ciddi bir yara alırız,asıl sorun bu

Millet çok fazla fm oynuyor ki fm de bile bukadar kısa sürede Türkiye gibi ülkeye kaliteli oyuncu getiremezsin.

Bakkaldan domates patlıcan mı alıyoruz yahu. Önceden bağlantı kurduğun anlaştığın oyuncu varsa veya anlaşma seviyesinde olduğun listende onlar belki olur yüklü bonservis bedeli ile.

Kaliteli adamı bu saaten sonra ucuza veren kulüp enayi olması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt