Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşverin solbeki santraforu

Orta saha alın laan selçuk-donk-tolga ile sezon bitmez

15m guzel para da, 4 gun kalmis, biraz daha zorlasan 18 milyona falan cikarlar, biraz pazarlik yapin yaw.

Ha yerine oyuncu alinmazsa boku yeriz. 4 gun kalmis, hic kimseyi alamayip Ndiaye satilirsa skandal bir transfer donemi olur.

ndiaye gitmez büyük ihtimal ama giderse stoke cityle pazarlık yaparken bi zahmet ,lecester cityden de amartey için pazarlık yap.ben anlayamıyorum.takımda toplasan 10 futbolcu yok kalite anlamında.yedekler igrenç...

nasıl şampiyon olacak bu takım,neyine güveniyon sen.bjknin sırf savunma tarafında 6-7 kaliteli futbolcusu var.

sen koca bi hiçsin,yedeklerinle.belhandayı da oynatmıyosun artık.

ulan transfer de istemiyoruz,satmayın ndiayeyi kardeşim.kimseyi alamayacaksınız çok belli.dursundan beter cıktılar 1 günde.

Bu sezon orta sahamız Fernando - Selçuk olur. Yedek; Donk - Tolga.

Gelen parayla oyuncuların ücretleri ödensin de takımda tutabilmek için bir sebebin olsun.

Cenk Tosunun 25 ettiği piyasada 15 komedi... Coutinhoda çıkmadı yazın kampa falan, ama sonra çıkıp eşek gibi oynadı ve bir ton para etti. Bence profesyonellikten ödün vermemek gerek

Değerli Galatasaraylılar, atladığımız bir konu var, tüm mesajları okudum ve göz ardı edilmiş gibi
Tamam transfer bitmek üzere, yerine kaliteli oyuncu bulmak için vakit çok az ve evet bonservis teklifi de istediğimizin 6-7 milyon euro altında, 20-25 milyon arası teklife bu kadar tepki alınmazdı eminim.
Fakat ortada bir olay dönüyor ki bu her şeyden daha önemli, adam transfer olmak istiyor. Yani Galatasaray forması altında daha fazla oynamak istemiyor. Bu adamdan kulüp nasıl bir verim alabilir artık?
Şampiyonluğun en büyük adayıyız, yarım sezon devam edip şampiyonluğu istemiyor, bırakın ne kadar kar edebiliyorsak edelim ve gitsin yapacak bir şey yok

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gitmek isteyen gider. Epl 17. takım için kulübünü satıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon orta sahamız Fernando - Selçuk olur. Yedek; Donk - Tolga.

Gelen parayla oyuncuların ücretleri ödensin de takımda tutabilmek için bir sebebin olsun.

mariano-maicon-fernando-feghouli-gomis...o futbolcuların.belhanda artık oynamıyo.fatih hoca taraftarın sayabileceği bi 11 yok diyodu her maç için,giderek eksiliyoruz.şampiyonluk gitti bana göre.basaksehiri destekleriz artık

mariano-maicon-fernando-feghouli-gomis...o futbolcuların.belhanda artık oynamıyo.fatih hoca taraftarın sayabileceği bi 11 yok diyodu her maç için,giderek eksiliyoruz.şampiyonluk gitti bana göre.basaksehiri destekleriz artık

Belhanda nerde oynamıyor? Kayseri, Sivas, Fenerbahçe deplasmanlarında ben bile oynatmam eziliyor sahada. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Türk Telekom'daki maçlara koy katkısını yapsın yeter.

isin asıl komik tarafı devre arasında bütün takımları takımı güclendirmeye yönelik hamleler yapıyor bizse güc kaybetmeye yönelik :asd22:

Belhanda nerde oynamıyor? Kayseri, Sivas, Fenerbahçe deplasmanlarında ben bile oynatmam eziliyor sahada. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Türk Telekom'daki maçlara koy katkısını yapsın yeter.
vasfi göztepe bile ortasahayı castro-poko yaptı,üzerine dembabayı alıyo.alanya benficadan bi oyuncu kiraladı.Galatasaray'ın kadro açısından bu kadar ezildiğini hatırlamıyorum.2016da bile sneijder,podolski ve buraga sahiptin.

isin asıl komik tarafı devre arasında bütün takımları takımı güclendirmeye yönelik hamleler yapıyor bizse güc kaybetmeye yönelik :asd22:

2015 yazı resmen.böyle böyle gidiyo işte şampiyonluklar,fatih terim sihirbaz değil.o da yetmeyecek artık.

31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı
Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

GS.ORG.

fatih terim verdiyse bu kararı tamam,maça çıkmasın

Bir süredir gelen transfer teklifleri nedeniyle kafası karışan Ndiaye, bu durumda Osmanlıspor maçına çıkmasının sağlıklı olmayacağını Fatih Terim'e iletti.

malmin badou

ndiayenin durumu 1-2 güne netleşecek demişler bi de,oyuncu bakın bari ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt