Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daniel Wass - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Topçunun tillahı işte zibilyon tane böyle adam vardır evet ben bilmiyorum ama kulüpte birileri bilmelidir mutlaka öyle illa piyasa uçtu kimse 10-20 mden aşağı futbolcu bırakmaz masalları anlatmaya gerek yok. Gidip o adamları bulup alacaksın, 20 milyon verdikten sonra yoldan geçen adam bile transfer yapar bunun meziyeti yok hiçbir yerinde. Gayet kumar oynayabiliriz, 3-5 milyon ve cüzi bir maaşla şansımızı deneyebiliriz bence zorundalık değil ama denenebilir. Tek zorundalığımız sol bek.

Gelen paranın çoğu maaşlara gidecektir, en fazla bir sol bek olursa olur. Orta saha beklemiyorum.

Biz sol bek forvet falan alıp güç kazanalım derken en önemli mevkilerden biri olan orta sahadan güç kaybediyoruz. Geçen senedeki o kıt orta saha anlayışına dönmeyiz umarım.

Yönetimin görüldüğü kadarıyla hiç bir planı yok . Anca mikrofon mikrofon gezin

Bu arada sene başında da İngiltere'den teklif alan oyuncu neden o zaman Galatasaray'ı tercih etti de şimdi ayrılmak istiyor. Bunu da bir düşünmek lazım.
Şöyle diyeyim kriteri tutmuyordu şimdi tutuyor mu onuda bilmiyorum
Belli sayıda milli takımda oynama şartı bu olabilir
Çünkü adam madde koydurmuş sözleşmeye rahat çıkabilmek için
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortasahada leşçuk oynarsa fatih hoca yedek kulübesindekileri bogabilir sinirden

sol beke holebas gelir kiralık( kiralama 600 bin, maaş 900 bin)
Ndiaye yerine Tolga oynar, bizimkilerin kesin hazırlığı yoktur
Bi de Musa tarzı kiralık bi forvet alınır, kalan parayla borçları ödeyip ligin kalanı için Fatih terime güvenecez artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek yoksa Lato var , Ndiaye yoksa Pirlo Selçuk var . Polyannayı dağa kaçırmışlar . Dağ havası iyi geldi demiş

Sağdan soldan okuduklarım kadarıyla yönetim borçlar yüzünden satıyor. Ve yerine transfer yapılacağınıda hiç sanmıyorum. Bir kaç yerde mayısta zarar çıkmamalı falan yazıyordu. Yani anlayacağınız ilk etapta şampiyonluk önemli değil bu adamlar için.

Nedense Ndiaye’nin satılma haberleri sarı cumadan sonra piyasaya çıktı.Dünde söylemiştim bugün farklı bir galibiyet sonrası transferi kapattık diyeceklerdir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni yönetim para akışındaki sıkıntıyı banka yoluyla çözmeliydi . En kritik zamanda kadronu güçlendiremediğin gibi bir de üstüne orta sahanı atakta tutan oyuncunu satarsan bu kolaycılık , iş bilmezlik olur

Yapma yav?

Okuduğum kadarıyla benzer işi Feghouli'de de yapmışlar. 2 yıl sonra oyuncu ayrılmak isterse ödenen bonservis bedelini getirince serbest kalabilir.

Bütün dünyada işler böyle yürüyor değil mi?

Sözleşmeler tek taraflı yapılmıyor. Oyuncu-menajer tarafı da kendi haklarını korumak için maddeler koyduruyor ya da klübün koyacağı maddelerde pazarlık yapıyorlar. Köle ticareti yapılmıyor sonuçta!

Feghouli'nin iki sene sonra burada mutlu olacağının garantisi var mı? Oyuncu buraya gelirken bunları düşünmüyor mu sanıyorsun? Adamın buraya gelmeye karar verdikten sonra sözleşme imzalaması bile 4 hafta sürdü.

Ndiaye ve menajerinin mayıs 2019dan sonra 18milyon euroya serbest kalır maddesinde fikri yok muydu sanıyorsun?

"Yapma yav?" gibi sığ cümlelerle fikirlerini anlatamıyorsun bu arada haberin olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağdan soldan okuduklarım kadarıyla yönetim borçlar yüzünden satıyor. Ve yerine transfer yapılacağınıda hiç sanmıyorum. Bir kaç yerde mayısta zarar çıkmamalı falan yazıyordu. Yani anlayacağınız ilk etapta şampiyonluk önemli değil bu adamlar için.
Eee niye bu kadar oyuncu aldın demezlermi insana

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt