Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculara 4 aydır maaş ödememiş dursun denen ..... .......

ndiayenin parası da ödemelerde hiç olur gider.

Sayet boyle kritik bir durum varsa ve bi acmazdaysa para bulunamiyorsa daha da satilmali derim N'diaye . Sonucta cok onemli bir oyuncuyu kaybedip takimi geri kazanabiliyor oluyoruz . Ben bu meblaglara her turlu satilmasi gerektigini dusunuyorum .

Fellaini son maçta kadroda yer almamış ve kontratı bitiyor çökünnnnnnnnnnnnnn

Sergen, yanlış anlama ama boşa uğraşıp enerjini harcıyorsun. Ndiaye satılırsa yerine oyuncu filan gelmez. Gelen parayı oyuncu maaşlarına öderler. Kaldı ki koca transfer döneminde kiralık bile olsa bi sol bek alamayan adamlar, 3 gün kala orta saha mı bulacaklar?

ndiaye giderse yerine oyuncu almak zorundalar.selcuk 1-2 maç sonra tekme tokat dövülecek kıvama gelir.ayrıca hoca belhandayı bu akşam da yedek bırakırsa,işini zora sokar.kendileri bilir.taraftar elinden geleni yapıyo.fatih hoca ndiayenin gitmesine müsade edebilyosa yerine futbolcu da istemeli.

yoksa bosuna gelmiş olacak fatih terim.kendisine yazık etmiş olacak. nerede kalmıstık faso fiso olur.Galatasaray'ın ligi 4.5 bitirmesi nerde kalmıs oldugumuzun baska bi yanıtı olur.dalga malzemesi olmaya başladı bence nerede kalmıstık,şu an itibariyle.

Arkadaşlar son 3 günde transferi bitirmek için deli gibi para saçılır çünkü devre arasındayız ve kimse mevcut kadrosundan adam eksilmesini istemez eksilecekse de 3 yerine 5 ister. O yüzden devre arasında en büyük transfer mevcut kadroyu korumaktır tabi Ndiaye gitmek istiyorsa da zorla adam tutulmaz. Ndiaye gidecekse 4 adamı net isterim; Fellaini, Asamoah, Ahmed Musa, Emre mor= 18 m euro'yu direk bunlara yatıralım

Sayet boyle kritik bir durum varsa ve bi acmazdaysa para bulunamiyorsa daha da satilmali derim N'diaye . Sonucta cok onemli bir oyuncuyu kaybedip takimi geri kazanabiliyor oluyoruz . Ben bu meblaglara her turlu satilmasi gerektigini dusunuyorum .

Solbek yok.Artık 8 numaran da yok.

Kalan 3 günde eksik mevkiler doldurulamazsa ki mümkün görünmüyor.Şampiyonluk mucizevi seviyelere ulaştı..Zordan da öte.

Fellaini kağıt üstünde cuk diye oturur, Belhanda-Feghouli ile üç silahşör olur

ndiaye instagram profilinden Galatasaray yazısını da silmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ndiaye nin boşluğunu Fellaini ile doldurulacağını düşünmek ve kendini mutlu etmek

0c22e3fca41f8dbffed2817e2a404075.jpg

Solbek yok.Artık 8 numaran da yok.

Kalan 3 günde eksik mevkiler doldurulamazsa ki mümkün görünmüyor.Şampiyonluk mucizevi seviyelere ulaştı..Zordan da öte.

Eger futbolculara 18 milyon euroluk odemen varsa ve odememeye devam edeceksen kimse oynamaz zaten . Bu tarz bi borcla oyuncular iyi performans gostermeye devam etmez sadece isim olarak var gozukurler . Acikcasi kimsenin performans gostermemesindense Badou satilip Fernando-Tolga-Belhanda orta sahasini tercih ederim . Buarada Ndiaye'yi cok severim hatta yorumlara bakilirsa herkes bonservisinden dolayi sallarken ben cok iyi bir transfer oldugunu soylemistim kaldi ki bizde o kadar effektif olamadi verilen rolden oturu fakat takimin ihtiyaci olan bir oyuncudur kuskusuz .

70 adet loca var halen diyorlardı.
Onları satmaya baksınlar.

Galatasaray'da başkan seçilen Mustafa Cengiz'in yönetim listesinde yer alan 79 yaşındaki Celal Açar; "Sayın Başkan beni yaşlı bulduğunu söyledi. Bunu öne sürerek ve 24 saatlik yoğun tempoya dayanamayacağımı düşünerek bana bir görev verilmedi. Ben de istifa kararı aldım."

Eger futbolculara 18 milyon euroluk odemen varsa ve odememeye devam edeceksen kimse oynamaz zaten . Bu tarz bi borcla oyuncular iyi performans gostermeye devam etmez sadece isim olarak var gozukurler . Acikcasi kimsenin performans gostermemesindense Badou satilip Fernando-Tolga-Belhanda orta sahasini tercih ederim . Buarada Ndiaye'yi cok severim hatta yorumlara bakilirsa herkes bonservisinden dolayi sallarken ben cok iyi bir transfer oldugunu soylemistim kaldi ki bizde o kadar effektif olamadi verilen rolden oturu fakat takimin ihtiyaci olan bir oyuncudur kuskusuz .

En çok sevindiğim transferdi..

Adam değilmiş.3 gün kala yapılmaz bu.Gidecekse önce gitmeliydi ki bize de tedbir alma süresi bırakmalıydı.

Şimdi resmen ortasahamız çöktü.

Umutsuzum bu andan sonra..Geleceğe umutla bakamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt