Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil bi kulubuz yaw adamlar gecen hafta secildi hemen biri istifa etmis

Bize şöyle rahat , eze eze yenen bir takım izlemek haram . İlla şapkadan tavşan çıkarıcaz

Akşam hoca ndiaye yerine adam bakiyoruz dese bari

Hepimize Allah sabır versin artık Latovlevici orta açarken Ali Ece'ye dönüşeceğiz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari melo'yu geri getirsinler 6 aylığına.

Fernando melo rakiplerin ırzına geçerler.

Yaşı 34 olabilir.6 ay da oynayamayacakmı.

Koşa koşa gelir pitbull.

En çok sevindiğim transferdi..

Adam değilmiş.3 gün kala yapılmaz bu.Gidecekse önce gitmeliydi ki bize de tedbir alma süresi bırakmalıydı.

Şimdi resmen ortasahamız çöktü.

Umutsuzum bu andan sonra..Geleceğe umutla bakamıyorum.

Acikcasi Dursun gibi bir pislik gittikten sonra ben cok daha umursar oldum ve umutlu . Transferdir sudur budur bize sampiyonluk kaybettirir ve bu beni uzer . Lakin Dursun gibi birinin baskan olmasi onun mentalitesi onun aciklamalari Galatasarayliligi sorgulatir uzaklastirir . Galatasaray'i Galatasaray yapan Dursun kalitesizliginde iktidar yalakasi her aciklamasi birbirinden basiretsiz adamlarin klupten iceri girememesidir . Ondan kurtulduktan sonra gerisi kolay :)

Takımın maaşlarını gerekirse kendi ceplerinden versinler kaynak bulana kadar. Kimsenin parası GS'da kalmaz.
Veya başka bi yol bulsunlar. Sponsor vs. Bu adamlar iş adamı değil mi? Çevresi yok mu?
Oyuncu maaşlarının ödenme yolu, takımın en kilit oyuncularından birini yok fiyatına transfer döneminin bitmesine 3 gün kala satmak değildir. Bu çözüm değil, bildiğin gerizekalılıktır.
Madem o koltukta oturuyorsun, çözüm olacaksınız. Aday olmayacaklar mıydı zaten bunlar normal seçim tarihinde? Eee? Bilmiyorlar mıydı bunlar takımın durumunu? Hani projeleri, çözüm önerileri?

Geçin bu işleri. Dursun denen hainden kurtulduk iyi hoş da, yeni yönetim de bana çapsızlıkta onunla yarışacaklar gibi geliyor.

Son düzenleme:
Şu belhandayı 4-5e birisine kakalayabilseydik holebas+musa parası çıkıp ndaye kalırdı,vay bee kadro nasıl olurmuş,abv dursun ve ekibi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acikcasi Dursun gibi bir pislik gittikten sonra ben cok daha umursar oldum ve umutlu . Transferdir sudur budur bize sampiyonluk kaybettirir ve bu beni uzer . Lakin Dursun gibi birinin baskan olmasi onun mentalitesi onun aciklamalari Galatasarayliligi sorgulatir uzaklastirir . Galatasaray'i Galatasaray yapan Dursun kalitesizliginde iktidar yalakasi her aciklamasi birbirinden basiretsiz adamlarin klupten iceri girememesidir . Ondan kurtulduktan sonra gerisi kolay :)

meloyu getirsinler 6 aylığına.Vallahi koşa koşa gelir.

Malatyadan Cissokko bizde olsa keşke,ilk yarı süper perfotmans gösterdi yoklasak

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

badji ne gol attı lan.bu göztepe castroyu 10 numara,pokoyu 6 numara oynatıyo gibi daha cok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt