Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın maaşlarını gerekirse kendi ceplerinden versinler kaynak bulana kadar. Kimsenin parası GS'da kalmaz.
Veya başka bi yol bulsunlar. Sponsor vs. Bu adamlar iş adamı değil mi? Çevresi yok mu?
Oyuncu maaşlarının ödenme yolu, takımın en kilit oyuncularından birini yok fiyatına transfer döneminin bitmesine 3 gün kala satmak değildir. Bu çözüm değil, bildiğin gerizekalılıktır.
Madem o koltukta oturuyorsun, çözüm olacaksınız. Aday olmayacaklar mıydı zaten bunlar normal seçim tarihinde? Eee? Bilmiyorlar mıydı bunlar takımın durumunu? Hani projeleri, çözüm önerileri?

Geçin bu işleri. Dursun denen hainden kurtulduk iyi hoş da, yeni yönetim de bana çapsızlıkta onunla yarışacaklar gibi geliyor.
Dün bunları yazınca ölümüne laf atanlar vardı. Neyse...

badji+mensah paketi yapılmalıdır..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hainoğlu hain 4 aylık maaşları ödememiş ndiayeye 16 milyon teklfif gelmiş ne yapsınlar adamlar sanki keyiflerinden satıyorlar. ayrıca ndiaye yi böyle muhteşem bi futbolcu gibi gösterip komik olmayın, ndiaye yeri doldurulamayacak adam değil.

Bruma gibi bu işi uzatmamalıyız, bu gün yada yarın gönderelim hızlıca. Sıcak para ile Sol bek+Ndiaye yerine birisini bulmak şart, kalanı da maaşlar için kullanırız kısa vadede herhangi bir problem olmaz. Eğer ki Ndiaye'yi satıp sadece maaşları ödersek ve yerine bir futbolcu almazsak Şampiyonluk için güç kaybı yaşatır.

Son düzenleme:
hainoğlu hain 4 aylık maaşları ödememiş ndiayeye 16 milyon teklfif gelmiş ne yapsınlar adamlar sanki keyiflerinden satıyorlar. ayrıca ndiaye yi böyle muhteşem bi futbolcu gibi gösterip komik olmayın, ndiaye yeri doldurulamayacak adam değil.
Donk ve Selçuk dolduracak . Sonra küfür edip günaha girme

DIŞ HABER - Galatasaray'ın Gremio'da forma giyen Ramiro ile ilgilendiği iddia edildİ. FutbolArena

Brezilyadan oyuncu transfer etmek için bugün çalışmaya başlasan düğümü iki ay sonra çözersin. Üç günde kafasını alırlar anca.

Ben yazacaktım. Heriflerin 18 tane menajerleri, 9 ayrı kulüpte bonservisleri oluyor, televizyon dizileri gibi karışık.

point hotele gidip kasalari patlatalim

Brezilyadan oyuncu transfer etmek için bugün çalışmaya başlasan düğümü iki ay sonra çözersin. Üç günde kafasını alırlar anca.
Hiç sevmiyorum ha hep garip garip dağılımlar oluyor orada. Yok %20'si bu kulüpte yok %30'u şu kulüpte geri kalanı bilmem kimin elinde.

Futbolcu mu yapboz mu belli değil.

sent via GSC

Ya sanki her transfer dönemi 20 30 milyonlara topçu satıyormuşuz gibi 16 milyona burun kıvırıyorlar ya bende buna ayar oluyorum.
Ndiaye gitmek istiyorsa memnuniyetle 16 17 neyse versinler yolu açık olsun yeri dolmayacak bir futbolcu asla değil aksine daha iyisini daha uygun paraya alabiliriz de.

Badou gitmiş anlaşılan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çer çöp isimleri dolaşmaya başladı eyvah macera aramayalım fellainiyi bedava getirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt