- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.295
- 5.998
dodo mu..........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun eleştirdik diye gerizekalıca konuşan ergenlerin yorumlarini beğeniyordun Sergen? Demek ki önceden hatayı söylemek yanlış değil değil mi?bence bi halt olmaz.az bi ümidim vardı,bitti.aksam osmanlıyı yensek ,haftaya sivas macının garantisi yok.üstelik hoca belhandayı kesti,latovlevici de ısrar ediyo.ndiaye gitmek üzere.transfer yapılmayacak.
bosuna kazandık kayseri maçını.
Pazarlık konusunda çok güzel noktaya değinmişsin. Maalesef başımızda iş bilmez adamlar mevcut.Badou maçtan sonra resmi olarak açıklanır. Hayırlısı olsun. Adama teklif edilen ilk paraya sattık. Gidip fikretten pazarlık öğrensinler. Tosuna 16 teklifle başladı adam 22 ye kakaladı topçusunu. Bizimkiler hemen kadro dışı bırakma falan, bu saatten sonra stokecity midir nedir 16 değil 12 ye bile alsa şaşırmam ben. Bir tutamda yeni başkana. Dursundan kurtulduğumuza seviniyorum gerçektende ama bu adam züğürt görünüyor ve kısa vadede para konusunu çözebilemiyorsa uzun vadede iyi bir yönetim göstermesi çok zor. Tahminimce 4 ay sonra nasılsa bırakacam deyip borca girmek istemiyor olabilir, o halde şu dönemde kimse transfer beklemesin, zaten kalmış 3 gün. Kiralık ucuz bir sol bek bile bulamadılar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hamd olsun kardeşim. Koşturuyoruz habire.Solasın reis iyiyim. Seni sormali
o zaman açık yaz yazmak istediğini,zira o cümleden farklı anlamlar çıkıyor. şimdi uzun uzun dilbilgisi açıklamasını yazamamLafı bi tarafından anlamak bu olsa gerek . Bana niye küfür ediyorsun anlamadım
valla kanka ya maç saatine 2-3 paket yakacagim gibi sinirden.. ndiaye lan, son haftalarda dinamo gibi taşıdı maçın çoğu anında. ve bu tip ortasahalar çok yok cidden yok. alsaydılar poko'yu, üstüne de brezilya'dan bi ortasaha falan o zaman ok olurdum.. ah ah... 90+2 de geçen attığı depar aklımda... ulan badou niye ayrilmak istiyorsun hıyarşöyle bi salsam var ya kagan fetüslerinden gireceğim,ana karnından cıktıkları ana kadar söveceğim.fatih hoca da gereksiz özgüven kasıyo,belhandayı yedek bırakarak.hiç bi yere varamayacak.
Büyük ihtimalle solda lato ortada selçuk- fernando oynayacak. Ndiaye satılıp milyonluk yıldızlarımızı mutlu edecegiz . Donk , selçuk falan mutlu olması önemli.Bizim ülkedeki futboldan soğumuştum zaten Ndiaye filan gibi adamlar da gider ve yerine bizim çocuklar konursa iyice soğurum.
Yazın da muhtemelen Garry gider. Yerine Serdar Gürler gelebilir.
belhanda yedek kalırsa ,insallah belhandaya muhtaç oluruz.hiç kusura bakmasınlar.ayar lazım bazen yukarıdan.bu kadar gereksiz özgüven yeter.yok lato yok donk...bu ne ya...valla kanka ya maç saatine 2-3 paket yakacagim gibi sinirden.. ndiaye lan, son haftalarda dinamo gibi taşıdı maçın çoğu anında. ve bu tip ortasahalar çok yok cidden yok. alsaydılar poko'yu, üstüne de brezilya'dan bi ortasaha falan o zaman ok olurdum.. ah ah... 90+2 de geçen attığı depar aklımda... ulan badou niye ayrilmak istiyorsun hıyar
Bizim ülkedeki futboldan soğumuştum zaten Ndiaye filan gibi adamlar da gider ve yerine bizim çocuklar konursa iyice soğurum.
Yazın da muhtemelen Garry gider. Yerine Serdar Gürler gelebilir.