Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda olayi dogruysa Badou yu elde tutup apaciyi postalayalim.

Badou da sezon sonu nereye gitmek istiyorsa defolup gidebilir.

Rokete takmamız, NOS'u açmamız için gerekli olan kaos yaratıldı, şimdi Terim'in en başarılı olduğu meydan okuma ortamı hazır artık ligin içinden geçebiliriz, medyanın yine en büyük ilgi odağı herkesin dikkatini çekmeyi başardık Terim yaptı yine numarasını rahat olun artık yüreği ortaya koyma zamanı, buradan dönüş yok o Şampiyonluk gelecek.

Yahu bos yapmayin, siz gidin bakalim 1 ay bedavaya calisin.. Adamlar 4 ay para alamiyor, oynamamak en dogal haklari.

iyide bunlar üst-seviye futbolcu kullandıkları çantalar LV, 2 bin 3 bin euro varsın. 3-4 ay almasın maaşını çok bağlamaz sen bunu aylık 2 bin lira alan average bir insanla karşılaştıramazsın

bence ne yönetim ne hocanın zerre sucu yok

badu gitmek istiyor cok belli eger kalmak istese kamptan ayrılmazdı zaten en kötü macta yedek olurdu

yönetime vs saldırmak cok sacma

Suc soyle var. Oyuncuyu degerini bulup satip yerine alternatifini koyabiliyorsak tamam ama mevcut sartlarda ciddi bir enkaz edebiyati var. Gorunen o ki Ndiaye satilacak ve yerine kimse alinmayacak. Burada yonetime de bizim scout ekibine de suc bulurum. Ndiaye yerine daha ucuz bir adami koyamiyorsak bunun hazirligini yapmadiysak bu affedilecek bir sey degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyide bunlar üst-seviye futbolcu kullandıkları çantalar LV, 2 bin 3 bin euro varsın. 3-4 ay almasın maaşını çok bağlamaz sen bunu aylık 2 bin lira alan average bir insanla karşılaştıramazsın
Insanlar fazla kazandikca fazla harcama yapiyor. Ne durumdalar bilemem, bencede abartili ama para alamiyorlarsa oynamamak isteyebilirler. Bunun ne kadar kazandiklariyla alakasi yok..

Iki tarafli sözlesme var.. Ben sana oynama sözü veriyorum, kulüpte bana ödeme sözü veriyor.

Hala kaybedilmiş birşey yok.
18 milyon euronun 8 milyonu oyunculara dağılılır.Geri kalan 10 milyon ile çok rahat 3 oyuncu alınır.Artık Holebas 33 yaşında diye burun kıvırmaya gerek yok.
Prim borçlarını bir zahmet ceplerinden ödesinler.Floryadan gelen para ile kendilerine yeniden ödenir.Kimse Fatih Hoca Selçuku düzeltir filan demesin adam zaten Hoca varken de kötü oynuyordu.Geçen hafta Kayseri dünyaları kaçırmasa 0-2den 3-2 olabilirdi.Badou satılacaksa satılsın ama başta solbek olmak üzere en az 3 oyncu da alınsın.

Takımı afrikalı, arap kökenli oyuncularla doldurdular sonra da paralarını ödemediler. Ulan bu adamlar para için birbirini bıçaklar, takımı mı satmayacaklar?

Avrupada adam örneğin sezon sonu x takımıyla anlaşıyor. Kendi takımıylada sezon sonuna kadar ölümüne mücadele ediyor. İşte Profesyonellik budur. Yok kafam karışık oynayamam falan bunlar boş iş. Genelleme yapmak istemiyorum ama Afrikalı futbolcuların çoğu hep böyle

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.devre Galatasaray

Muslera
Mariano maicon denayer latovlevici
Selçuk tolga
Gary feghouli yasin
Eren

Şampiyonluk gitti gwçmiş olsub

Ahmed Musa is due to undergo a medical after CSKA Moscow and Leicester agreed a loan deal for the player, according to Sky sources.

Ahmed Musa da gitti.

Bedava nasri al 600 bine holebas birde kiralık ahmet musa

Muslera
Mariano Maicon Serdar Holebas
Fernando
Feghouli Belhanda Nasri Gary
Gomis

Orta saha iyi topujlarız tutar tek paslarla oynarız

nöbeti kapatalım.REZİL ETTİLER YETERİNCE.

Selçuk ve Tolga ile sezon bitmez. Tolga’nın injury prone oluşu Selçuk’un yetersizliği nedeniyle Fernandonun partneri olabilecek bir adam kesinlikle lazım Ndiaye giderse. Ama her şartta sol bek diye bağırıyor takım. Forveti falan da geçtim bir adet sol bek olmazsa olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala kaybedilmiş birşey yok.
18 milyon euronun 8 milyonu oyunculara dağılılır.Geri kalan 10 milyon ile çok rahat 3 oyuncu alınır.Artık Holebas 33 yaşında diye burun kıvırmaya gerek yok.
Prim borçlarını bir zahmet ceplerinden ödesinler.Floryadan gelen para ile kendilerine yeniden ödenir.Kimse Fatih Hoca Selçuku düzeltir filan demesin adam zaten Hoca varken de kötü oynuyordu.Geçen hafta Kayseri dünyaları kaçırmasa 0-2den 3-2 olabilirdi.Badou satılacaksa satılsın ama başta solbek olmak üzere en az 3 oyncu da alınsın.
adamların transferde gözü yok . Lato çıkar Balta girer , Selçuk çıkar Donk girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt