Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evra ve aminu gelsin.ndiaye gidiyosa da amarteyi kirala zor değil

aminu yalan olabilir tabi yeterki birini alsınlar

Sol bek arıyoruz dedi şimdi hoca. Atacak 2 kurşunumuz varsa sol bek ve orta saha olur bu. Salak değiliz o kadar Aminuyla uğraşmazlar

layunu alalım portodan.hoca veto etti diyolardı alınsın hemen

her bölgeye transfer ihtiyacımız var

karşımıza çıkan her FIRSATI değerlendirmemiz lazım

Orası öyle de, sol bek ve hali hazırda orta saha dururken kanat adamı almanın pek bir getirisi olmaz. Ha hepsini birden alabiliyorlarsa o zaman sıkıntı yok.

Ben hocanın ndiaye söyleminden şunu anladım: Satarsak ki mecburuz takımın alacaklarını öderiz ve transfer de yaparız. Bence ndiaye satilma olayı yüzünden transfer tekrar gündeme geldi. Hoca sol bek arıyoruz dedi ama önce para da ödenmesi lazım dedi. Para nasıl ödenecek kısa vadede ndiaye satılması işte . Eğer ndiaye satılıp sadece sol bek alınırsa da bu sefer de orta saha sıkıntısı olacak . Hay Allah ne biçim iş ya

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umar'ın 2020'ye kadar sözleşmesi var. Bu adamı 300 bin euroya falan mı verecek Osmanlı sanki, buna verecek para varsa sol beke harcayın bi zahmet.

Belhanda ve Badu'yu yollayıp Musa'yı alıyoruz galiba.

Levent Tüzemen hemen direksiyonu yeni yönetime kırmış. Seçim akşamı Dursun seçilmedi Galatasaray'ı zor günler bekliyor. Ödemeler var, Dursun Özbek 5 milyon hazır etmişti, yeni yönetim bunları nasıl ödeyecek diyen adam şimdi eski yönetim neden öedemeleri yapmadı filan diyor. Ulan bu medya varya.

Son düzenleme:
Abdurrahim Albayrak: "Ndiaye ile ilgili hayatımda bir tecrübe daha kazandım. Dün akşam Fatih hoca, müthiş bir konuşma yaptı. Kendisinin gitmek istediğini, teklifin çok cazip olduğunu söyledi."

Abdurrahim Albayrak: "Ciddi teklifler var. Oyuncu da gitmek istiyorsa kimseyi zorla tutamazsınız. Bizim de önemli bir silahımız. Satmak istemiyoruz ancak kendisinin arzusu var. Çarşamba gününe kadar bakalım ne olacak."

Abdurrahim Albayrak: "Transfer düşünüyoruz. Bugün de bir görüşmem olacak. Ama öncelikle 4 aydır para alamayan futbolcu kardeşlerimin işini çözmemiz lazım. Önce arkadaşlarımızın paralarını ödeyelim. Bu, transferden daha önemli."

Evet Badou kesin olarak yolcu.

Levent Tüzemen hemen direksiyonu yeni yönetime kırmış. Seçim akşamı Dursun seçilmedi Galatasaray'ı zor günler bekliyor. Ödemeler var, Dursun Özbek 5 milyon hazır etmişti, yeni yönetim bunları nasıl ödeyecek diyen adam şimdi eski yönetim neden öedemeleri yapmadı filan diyor. Ulan bu medya varya.

Tam bir şero nasıl kıvırıyor, ayrıca futbolcular içinden muhbir olabilir

bugün görüşmem olacak dediğine göre aminu doğru herhal

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim 3 5 bakmayın gidin asamoahi alın ndiayeyi top diye oynar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aminu gereksiz bir transfer olur.

Yok bu isim Musa Cagiran ise yaziklar olsun derim.

Ne Umari ya bize sol bek ve forvet lazim. Kanat degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt