Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoke City'nin Badou Ndiaye için Galatasaray'a yaptığı teklif 16M€. Görüşmeler sürüyor. [
1f5de.png
Telegraph]

20m ver al oyuncuyu. Bizde Sol bek ve Orta saha alalım.

belhanda ndiayenin oldugu yerde oyanayabilir bence bugün kötü değildi,feghoili forvet arkası olup kanatlarda gary ve aminu ile baya yardırırız gibi...

Ben Belhanda'yı beğenmiyorum renktaş. Ndiaye'nin yerini o tarz bir futbolcu ile doldurmamız gerek.. Ne Selçuk ne Belhanda bu açığı kapatmaz bence, keza Tolga'da öyle.

Bu maç biraz mücadele etti ama maçtan kopuyor Belhanda, bu gidişle yazın takımdan gönderilir zaten.

Fatih Terim: "Ben yönetimimize, çocukların parası verilmeyecekse veya ödemeler uzayacaksa, hiç transfer istemediğimi söyledim. Mevcut takımla da gidebiliriz. Görüyorum ki başkan çalışıyor. Oyuncular da anlayışlı davranıyor. Biz de onları düşünmeliyiz."

sabahtan beri kafam mikildi.duyum olursa da siz yazın artık.bi de 4 gün sonra ay tutulması var.ondan hepimiz gerginiz,atlatınca normale döneriz.

stoke city'den berahino'yu rahatlikla kiralayabiliriz. ndiayeyi 18+2 milyon bonusa gönderip 20 milyonu kasamiza koyalim.

Karabük dağılırken Selezynov ve Poko'yu 1.5 yıl artı 1 yıl opsiyonla almak lazımdı aslında. Ama ikisi de yedek kadro için.

Selezynov tam Necati olurdu son 7-8 hafta izleyemedim ama.

Yalnız ben şu an Serdar ile görüşme ihtimallerini Aminu ile görüşme ihtimallerinden fazla görüyorum. Uğur Çiftçi de olabilir. Çünkü takımdan hiçbir yabancı gönderilmedi. Gönderilse bile ancak sol bek için gönderilir diye düşünüyorum.

N'diaye mantıklı bir paraya illaki satılabilir buna lafım yok büyük takımsan oyuncu alıp satmaya alışman gerek para sirkülasyonu açısından bu çok önemli... Kafama takılan bu takımda oyuncu maaşları 4 aydır ödenmiyor... N'diaye herhangi bir sekilde satılmadı diyelim para kaynağı yaratılmadığı için oyuncuların maaşları ödenmeyecek miydi ?Takımımızda maalesef planlama sıfır beni de bir taraftar olarak en çok üzen şey bu...

dransfer olmalı abi ,kulübün finansal tablosunu yöneticiler düşünsün. Planlamasını yapacan ki sonradan bi tarafında patlamayacak.
ben storedan alışveriş yapıp , 40 bin kişi stada geliyosam latoyu izlemek istemiyom

Yalnız ben şu an Serdar ile görüşme ihtimallerini Aminu ile görüşme ihtimallerinden fazla görüyorum. Uğur Çiftçi de olabilir. Çünkü takımdan hiçbir yabancı gönderilmedi. Gönderilse bile ancak sol bek için gönderilir diye düşünüyorum.

Yakuza Serdar'ı almak yerine kayyuma devredilme ihtimali daha sıcak geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt