Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Stoke City'nin Badou N'diaye için Galatasaray'a teklifi 14 milyon pound. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.''

John PercyOnaylanmış hesap @JPercyTelegraph
Stoke have made a £14m bid for Galatasaray midfielder Badou Ndiaye. Still some work to do on it. Talks ongoing with New York City FC over a possible deal for Jack Harrison #scfc

serdar gürler rotasyon için iyi olur ancak aminu umar daha yetenekli ve daha genç bir oyuncu.

İşte tüm sorularıma cevap 1 mesaj.

gomise etkisi güzel olacaktır,ndiaye için kariyer seçeneği göz önünde.gelişmeler normal.ben fatih terim ve biizm için olumlu bi süreç olarak bakıyorum.15 subattaki güneş tutulması önümüzdeki 6 ayı etkileyecek...şampiyonluga gider o yol.

Abdurrahim Albayrak: "Ndiaye ile ilgili hayatımda bir tecrübe daha kazandım. Dün akşam Fatih hoca, müthiş bir konuşma yaptı. Kendisinin gitmek istediğini, teklifin çok cazip olduğunu söyledi."

Abdurrahim Albayrak: "Ciddi teklifler var. Oyuncu da gitmek istiyorsa kimseyi zorla tutamazsınız. Bizim de önemli bir silahımız. Satmak istemiyoruz ancak kendisinin arzusu var. Çarşamba gününe kadar bakalım ne olacak."

Abdurrahim Albayrak: "Transfer düşünüyoruz. Bugün de bir görüşmem olacak. Ama öncelikle 4 aydır para alamayan futbolcu kardeşlerimin işini çözmemiz lazım. Önce arkadaşlarımızın paralarını ödeyelim. Bu, transferden daha önemli."

Evet Badou kesin olarak yolcu.

Bu şu demek oluyor.. Eğer Para işini çözersek, Badou kalır. Çözemezsek Badou gider ve Badou'dan gelen parayı futbolculara ve transfere yatırmak zorunda kalırız diyor.. Açıkçası..

bugun hocaya laf ettik ama denayeri kazandık gibi sayesinde.olumlu bu.

Stoke City'nin sol beki varmi ya?

16 milyon avro bide sol bek alalim sunlardan

Stoke sol bek staflydis diye birini almis

15 milyon + Erik Pieters yapalim

tavares 2 maçtır kadro dısı.alsınlar 2,5 milyona işte.

Carole dönecek söylentisi ne oldu acaba.Kötünün iyisi, olur belki FT min elinde.Adam alamayacaksak çaremiz yoksa deneyelim gitsin.linnes ile carole belki götürür kalan 15 maç .Kendini fazla tutmasam da latodan kesinlikle daha iyi.

Aminu 22 yaşındaysa ben daha doğmadım omg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umar Osmanlı için Ndiaye kadar önemliydi. Üstelik 22 yaşında. En az 5-6 isterler.

https://www.youtube.com/watch?v=o5voAIvG2fE

Eğer N'diaye yerine adam alacaksa , kral hemen gelsin.Rusya'da lig bitti hem çok pahalıya gelmez 2-3 sene götürür bizi. Fernando ile ikisi gerçekten şampiyonun "şampi" sini yazdırır. Gerçekten aranan kan , Belhanda'da gidebilir hatta gelmesi halinde.

Lider , teknik , top saklar , dikine gider , çalım atar , oyun görüşü iyidir.

Fiziği kaldırabiliyorsa Mbia falan uğraşacağına al direk Fernandes'i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt