Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vagner Love: "Alanyaspor Başkanı gecikmiş maaşlarımı ödemek istemiyor Umarım anlaşmanın şartlarını yerine getirir. Umarım sözleşmede yazanları yerine getirir. Aksi taktirde anlaşma sona erer."

Son düzenleme:
Ukalalık yapmanın anlamı yok bence. Ligleri Mart'ta açılıyor ve Rusya'da piyasa Avrupa'ya göre daha düşük 1.5 sene sözleşmesi kalmış. 7 milyon fiyat mı çekecekler sence.
FIFA mi oyniyorsun diye sorarlar sana.

Adamlar sampiyonluga dogru gidiyor, takimda Farfan'dan sonra en onemli oyuncularini satarlarmi? Satsalar 7 milyon fiyat mi cekerler? Hayal kurmaya devam.

Renato Sanchezi Niye Kimse düsünmüyor. Ingilterede bidon muhabbeti yapiliyor Bu sezon. Oysa ki tam Süper Lig futbolcusu. Swansea de oynatmiyor zaten. Gelsin Bizde oynasin kiralik

aminu emenikeden asagi degildir,en az 33

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umar'ı da benim gibi arada sırada Isaac promise ile karıştıran var mı acaba. Ozan yukarıda Bruma'nın oynadığı turnuvada parladı deyince önce ne Bruma'sı yahu Messi'nin oynadığı turnuvada parladı kaç sene evvel diye düşündüm. hatta nasıl 22 oluyor lan diye de kafa patlattım birkaç dakika. Sonra hatırladığım kişinin Isaac Promise olduğunu farkettim.

[FONT=&quot]Aziz Yıldırım: "Rizelilerin çoğu Fenerbahçelidir, bundan hep gurur duyduk"

bu ne[/FONT]

TRT Spor muhabiri:

@VolkanKilic__

Abdurrahim Albayrak uzun süre stattan ayrılmadı. Maç sonu transfer için "bugün bir görüşme olacak" açıklamasında bulunmuştu. Az önce stattan ayrıldı "Sol bek ve forvet transferi için çalışıyoruz ama önceliğimiz mevcut oyuncularımızın maaşlarını ödemek" dedi.

@VolkanKilic__

Abdurrahim Albayrak ayrıca adı Galatasaray ile geçen Umar ile ilgilenmediklerini söyledi.

4,w=993,q=high,c=0.bild.webp

Silip süpürür

FIFA mi oyniyorsun diye sorarlar sana.

Adamlar sampiyonluga dogru gidiyor, takimda Farfan'dan sonra en onemli oyuncularini satarlarmi? Satsalar 7 milyon fiyat mi cekerler? Hayal kurmaya devam.

2 ay transfer süreleri var , doldurmaları imkansız değil . FİFA ile bir alakası yok. Fernandes kalbur üstü Avrupa takımında olsa sonuna kadar haklısın ama o fiyatlar Rusya'da konuşulmuyor. Bir ara Zenit uçurdu ama düştü.

@Salimmanav

Abdurrahim Albayrak: “Osmanlıspor’dan Aminu Umar’la ilgilenmiyoruz. Sol bek ve forvet için görüşmelerimiz devam ediyor”

Badou'nun parasi maaslari karsiliyacaktir.

Taraftarin urun satin alarak kazandigi parayi sol bek'e gomelim.

Yada latovu sivasa satip carole getirip 8numara alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt