- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
maicon-serdar-denayer 3lüsü iyi savunma için.bitane solbek alın lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıllardır ekmek yediği takımdan o kulüp diye bahsedeni mi alıcazEmre gelmesin ne Emre'si Galatasaray yenildikten sonra gülücük paylaşan götten bacaklıya mı kaldık?
Ben Çolak Emre'yi diyorum senin dediğin yavşak zaten gelmezyıllardır ekmek yediği takımdan o kulüp diye bahsedeni mi alıcaz
o zaman Fernando'nun yanına da adam lazımdemekki fatih hoca 2 forvetli sisteme gecmek istiyor
o kulüp diyen Emre çolak zatenBen Çolak Emre'yi diyorum senin dediğin yavşak zaten gelmez
o da mı dedi? onu bilmiyordum bak ben Başak da oynayanı diyon sandımo kulüp diyen Emre çolak zaten
Kulübe Mor haricinde Emre isimli herhangi bir personel sokulmamalıdır.
Emre can şampiyon yapar
Kiralık anlaşması fes edilmesi gerikir.Oynatmiyorlar adami küstürdüler
Emre Çolak bu takıma elzem,Fernandao-Emre ikilisi ya da Fernandao-Tolga önünde Emre müthiş olur,Selçuk'a kalırsak yandık
canlı canlı dinledin miAlbayrak'in açıklamalarından anladigim şu an sol bek ve forvet görüşmeleri var bunu ndiyae gitmemiş kabul ederek yapıyorlar yani önceden gelen . Eğer giderse yerine birini de bakabilirler belki
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi